20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Nieuw: Moors in de middag
22 november 2023

Nieuw: Moors in de middag

Irene Moors brengt met “Moors in de Middag” een uniek concept naar uw bedrijfsevenement. Deze geïmproviseerde talkshow, geleid door Irene, een veteraan in de media met ruim 35 jaar ervaring, belooft een mix van humor, improvisatie, en boeiende gesprekken. Irene staat bekend om haar vermogen om diverse onderwerpen aan elkaar te knopen en de conversatie luchtig doch inhoudelijk interessant te houden.

In een dynamische sessie van ongeveer een uur deelt Irene haar inzichten over improvisatie en de toepassing ervan in haar indrukwekkende carrière. Het hoogtepunt van deze sessie is een geïmproviseerde talkshow, waarbij Irene willekeurige deelnemers uit het publiek uitnodigt om deel te nemen aan de discussie aan de talkshowtafel, zonder dat ze dit van tevoren weten.

Dit segment van uw evenement is een perfecte kans om medewerkers in het zonnetje te zetten of belangrijke bedrijfsinformatie op een originele manier te delen. De gasten aan tafel kunnen variëren van de directeur tot de marketingmanager, of misschien wel een kansrijke medewerker met een interessant verhaal. Het kan zelfs een moment zijn om een verborgen talent te onthullen, zoals een medewerker die graag zingt, wat direct voor entertainment zorgt.

“Moors in de Middag” is meer dan alleen entertainment; het is een manier om uw team dichter bij elkaar te brengen en belangrijke bedrijfsinformatie op een interactieve manier te delen. Irene hanteert een duidelijk motto: je kunt alleen goed improviseren als je goed voorbereid bent. En dat is ze. De ‘willekeurige’ gasten aan haar tafel zijn zorgvuldig gekozen om bij te dragen aan het thema en doel van uw evenement. Met “Moors in de Middag” haalt u een innovatieve en verbindende ervaring in huis die zowel informeert als entertaint.