20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Niels Houtepen gastspreker tijdens FD Gazellen Tour 2017
6 november 2017

Niels Houtepen gastspreker tijdens FD Gazellen Tour 2017

Elk jaar worden de snelst groeiende bedrijven van Nederland beloond met een prijs tijdens de FD Gazellen Awards. Naar aanleiding hiervan vinden in 2017 vier bijeenkomsten plaats in de regio’s Noord, Zuid, West en Oost. Gastspreker tijdens deze FD Gazellen Tour is de bekende corporate illusionist Niels Houtepen.

Interactieve momenten van verwondering

Houtepen is in de laatste maanden van het jaar een bijzondere samenwerking aangegaan met Het Financieele Dagblad. Als corporate illusionist helpt hij bedrijven steeds vaker met het maken van live impact, doordat hij op geheel eigen wijze een krachtige boodschap weet over te brengen op zijn publiek.

Kenmerkend voor zijn stijl zijn de interactieve momenten van verwondering waarmee hij medewerkers van aansprekende merken inspireert en activeert. Afgelopen jaar verzorgde de illusionist reeds optredens en presentaties voor bedrijven zoals Zwitserleven, Heineken, Rabobank, FD, AFAS, AHOY, RTL en PLUS Retail. Naar eigen zeggen kijkt hij terug op een drukke, maar mooie periode.

Succesvolle gastspreker mee de theaters in

Met een nieuwe interactieve vorm zal Houtepen zijn unieke illusies en mind-experimenten op maat inzetten om ondernemers tijdens de FD Gazellen Tour 2017 te inspireren. De tour vindt plaats in theaters in Hoogeveen, Eindhoven, Deventer en Leiden, tijdens de events waar een van de meest prestigieuze ondernemersawards van Nederland wordt uitgereikt.

De eerstvolgende show in de FD Gazellen Tour is komende dinsdag. De datums voor de vier bijeenkomsten zijn 7, 9, 14 en 16 november. Vanaf eind 2018 is Houtepen naast maatwerkopdrachten voor bedrijven ook met een eigen theatervoorstelling in Nederlandse theaters te bewonderen.