Info & boekingen
Motiverende spreker
3 januari 2013

Motiverende spreker

U kent ze misschien wel: van die evenementen waarover nog weken, maanden en soms zelfs jaren wordt nagepraat. Vaak gaat het dan niet eens specifiek over de inhoud of over het bedrijf dat het georganiseerd heeft, maar over het gevoel dat mensen aan zo’n evenement hebben overgehouden. Over de acties die ze naar aanleiding ervan hebben ondernomen en hoe dat hun leven veranderd heeft.

Zo’n evenement is een succes te noemen. Maar hoe zet u dat neer? Natuurlijk met een fantastische motiverende spreker. Een motiverende spreker geeft uw seminar of congres het bijzondere persoonlijke tintje. Zeker als u ervoor zorgt dat deze spreker perfect aansluit bij de boodschap die u met uw bedrijf graag wilt overbrengen.

Een uitmuntende motiverende spreker vinden

Motiverende sprekers zijn er genoeg. Maar voor uw evenement wilt u een uitmuntende motiverende spreker. Een spreker die mensen kan raken, die ze in beweging kan krijgen. En: die mensen naar uw evenement weet te trekken. Een grote naam op de aankondiging doet vaak wonderen voor het aantal aanmeldingen. Dat is belangrijk, want des te meer mensen het straks over uw evenement hebben, des te groter de impact die u kunt maken.

U kunt natuurlijk zelf op zoek gaan naar een motiverende spreker. Misschien kent u wel iemand die heel goed in staat is om een enthousiasmerend praatje te maken. Als u echter écht de crème de la crème wilt inschakelen en uw event naar een hoger niveau wilt tillen, dan neemt u contact op met Quality Bookings. Wij zijn hét sprekersbureau van Nederland en koppelen u graag aan de motiverende speaker die u zoekt.

Onze werkwijze

We kunnen u op twee manieren helpen. U kunt natuurlijk al onze presentators, presentatrices, dagvoorzitters en andere professionals op de website bekijken. U zult al snel zien dat we contacten hebben met de grootste namen en dat er een optie is voor elk budget. Op die manier kunt u zelf een match maken. Misschien hebt u al ervaringen met een bepaalde spreker, of weet u gewoon precies wie u wilt hebben.

Als u het ‘matchen’ liever aan de experts overlaat, dan neemt u gewoon contact met ons op. U vertelt ons precies om wat voor evenement het gaat, wat de missie en visie van uw bedrijf zijn en wat u voor ogen hebt voor het event. Met welk gevoel wilt u dat uw bezoekers naar huis gaan? Wat wilt u dat ze na afloop over uw bedrijf zeggen? Wij zorgen binnen 24 uur voor een uitstekende, verrassende match. Die natuurlijk binnen uw budget past!

Neem contact op via 036 – 848 11 21 of stuur een e-mail naar info@quality-bookings.nl en één van onze accountmanagers gaat graag voor aan de slag!