20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
11 augustus 2014

Live communicatie

Live communicatie
U organiseert binnenkort een event of beurs en u wilt u klanten raken en een belevenis creëren. Het is belangrijk dat uw merk uw bedrijf tot leven komt. Niet simpelweg een power point presentatie maar een ervaring creëren waardoor uw boodschap en merk bij uw gasten gaat leven.

Live communicatie bij Quality Bookings
Quality Bookings is een professioneel en gedreven artiesten en theaterbureau die merkbelevenissen creëert doormiddel van theater, cabaret, acteurs, entertainment en muziek. Wij maken met passie voor uw bedrijf aan de hand van uw doelstellingen, doelgroep, merk en verwachtingen verrassende concepten waarbij FUN en beleving voorop staan.

Live communicatie doormiddel van maatwerk cabaret
U organiseert een seminar, congres of businessmeeting en u wilt u niet alleen maar een aantal sprekers laten spreken. U wilt u gasten raken, verbazen en uw boodschap in het hoofd grieven. Wij hebben een uniek aanbod in professioneel maatwerk entertainment. Met humor kan vrijwel alles bespreekbaar gemaakt worden en elke boodschap gecommuniceerd worden. Onze cabaretiers maken een up tempo act op basis van uw informatie. Zij gaan de interactie aan met uw publiek en zullen op een passende maar spelende wijze uw gasten vermaken en informeren.

Live communicatie tijdens beurzen
Elk jaar weer staat u met honderden bedrijven op een beurs. Maar hoe krijgt u nou de juiste mensen op uw stand en hoe valt u op tussen al uw concurrenten? Wij bieden u unieke live communicatie. Acteurs en artiesten die op de meest toegankelijke manier de bezoekers naar uw stand halen. Wij maken altijd op basis van uw doelstelling een voorstel op maat. Wilt u aan imagobuilding doen en veel mensen bereiken dan pakken wij het groots aan. Maar wilt u echt leads gaan scoren en alleen in gesprek komen met potentiële klanten? Dan pakken we het subtiel aan en laten bijvoorbeeld een acteur of goochelaar steeds 1 of 2 mensen op een leuke en positieve manier benaderen en vervolgens filteren of de bezoeker interessant is voor uw bedrijf. U denken graag met u mee bij uw live communicatie projecten.

Professionele live communicatie
Bij het communiceren van uw boodschap wilt u kunnen vertrouwen op een professionele partijen. Wij hebben als enige doel uw boodschap op de voor u correcte manier te communiceren. Alle artiesten en entertainment waar wij mee samenwerken voor uw live communicatie zijn professioneel en voldoen aan onze strenge eisen. Zij hebben zijn net als ons bureau betrokken, geïnteresseerd en hebben passie voor het vak. Neem dus geen risico en laat ons vrijblijvend een passend voorstel maken voor uw live communicatie.

Definitie live communicatie volgens CLC Vecta:
Het begrip Live Communication of Live Communicatie is binnen de branche breed bekend. Maar het blijkt soms wat lastig om precies uit te leggen wat het is. Als CLC-VECTA Centrum voor Live Communication voorzien we je daarom graag van een heldere definitie;

Onder Live Communication wordt verstaan de business to business (B2B) en business to consumer (B2C) evenementen, waar personen of groepen van personen elkaar (fysiek) ontmoeten, die georganiseerd worden met het doel te informeren, kennis te verkrijgen of over te dragen, dan wel transacties voor te bereiden en/of te verrichten.