20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Lezing
2 oktober 2017

Lezing

Organiseert u een congres of seminar? Dan zal het programma ongetwijfeld bestaan uit één of meerdere lezingen. En uiteraard streeft u ernaar dat iedere lezing zowel inhoudelijk als qua presentatie van een zo hoog mogelijke kwaliteit is. Niets erger, immers, dan dat uw gasten halverwege een lezing wegdutten. Wie gaat u boeken? Bespreek uw ambities en doelstellingen met Quality Bookings.

De juiste spreker voor uw lezing boeken

U weet als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste spreker of autoriteit te kiezen voor de voordracht of presentatie die u voor ogen staat. Verplaats u vooral in uw publiek. Komt men in eerste instantie voor een inhoudelijk betoog en staat de stijl van presenteren op het tweede plan? Of dient de spreker juist ook over uitnemende presentatiekwaliteiten te beschikken?

Bij Quality Bookings kunt u online eenvoudig een voorselectie maken op basis van het te bespreken thema of onderwerp. Vervolgens voorzien wij u met plezier van aanvullende informatie, zodat u snel een definitieve keuze kunt maken. Heeft u al een vakspecialist, wetenschapper, trendwatcher of topondernemer op het oog die matcht met uw doelstellingen? Graag checken wij de beschikbaarheid en leggen wij hem of haar voor u vast.

Ook een luchtige lezing kan van toegevoegde waarde zijn

Tijdens een zakelijk of wetenschappelijk congres of seminar staat de inhoudelijke kwaliteit van de voordracht voorop. Maar bij een ander evenement en of bij een bedrijfsfeest kan een lezing met een luchtig karakter vaak van toegevoegde waarde zijn. U kunt bijvoorbeeld een bekende presentator inhuren om in een aantrekkelijke vorm uw bedrijfsverhaal te laten vertellen.

Heeft uw bedrijf raakvlakken met de sport, of wilt u tijdens een bedrijfsbijeenkomst uw medewerkers prikkelen rond thema’s als presteren en teambuilding, dan is het een idee om een sportspreker in te huren. Kan uw evenement een vrolijke noot gebruiken, dan hebben wij uiteenlopende cabaretiers beschikbaar die u kunt boeken voor een optreden op maat. Velen van hen zijn ook gekwalificeerd als presentator of dagvoorzitter.

Altijd een echte professional inhuren

Wat de aard van uw evenement ook is, een professionele spreker, presentator of dagvoorzitter maakt het verschil. Want een goede lezing verzorgen, is een vak. Dat vraagt om gedegen voorbereiding, een inspirerende verteltrant, inzet van moderne presentatiemiddelen, kennis van de materie en het talent om een verbinding te leggen met uw publiek.

Wat kost een spreker boeken?

Dat hangt sterk af van wie u voor uw lezing gaat inhuren. De tarieven van een spreker, presentator of dagvoorzitter hangen samen met factoren als populariteit, expertise en reputatie. Ook factoren als de omvang van het publiek, de bereikbaarheid van de locatie, de gewenste duur van de voordracht en de vereiste voorbereiding zijn van invloed. Zodra u uw definitieve keuze heeft gemaakt, ontvangt u snel een heldere offerte, zodat u tijdig de vereiste voorbereidingen kunt treffen.

Met één keus zit u in ieder geval goed: uw keus om samen te werken met Quality Bookings. Ons team staat garant voor een goed advies en correcte en betrouwbare afhandeling van formaliteiten. Wij ontzorgen u volledig en richten ons naar uw criteria die leidend zijn om die spreker of presentator te boeken die matcht met uw kwaliteitsnormen.