20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
De juiste komiek boeken voor uw evenement
27 maart 2010

De juiste komiek boeken voor uw evenement

De lach is een van de meest gewilde emoties op evenementen. Het werkt heerlijk ontspannend om met collega en relaties een avondje te schaterlachen om de grappen van een komische spreker. Maar welke komiek of cabaretier is geschikt om te boeken voor uw evenement? Laat u adviseren door het grootste artiestenbureau van Nederland.

Quality Bookings heeft jarenlange ervaring met het boeken van de juiste komiek voor uw evenement. Belangrijk, want niet elke artiest is geschikt voor een bepaald evenement en doelgroep. Daarom ontvangt u van ons altijd een offerte op maat passend bij uw budget, doelgroep en doelstellingen.

Bekende cabaretiers inhuren voor uw event

U bent bezig met de voorbereidingen van uw evenement en denkt na over een aantrekkelijk programma. Daarbij hoort natuurlijk ook een spreker die uw publiek weet te boeien en te vermaken. De beste keuze in dat geval? Een cabaretier boeken. Want humor verbindt en zorgt ervoor dat uw evenement nog lang in het geheugen van uw gasten gegrift zal blijven.

Via Quality Bookings kunt u talloze bekende Nederlandse sprekers, humoristen en komieken boeken. Van Guido Weijers tot Arjen Lubach en van Sara Kroos tot Peter Pannekoek. Alle grote namen worden vertegenwoordigd door Quality Bookings. Gaat u voor de scherpe grappen of zoekt u juist een iets luchtiger programma?

Welke humor sluit aan op uw congres?

Voor het vinden van de juiste spreker is het belangrijk om goed te weten wie de doelgroep van uw evenement is. U wilt uw gasten vermaken en een mooie dag bezorgen; het is niet de bedoeling dat de cabaretier hen tegen zich in het harnas jaagt. Zorg ervoor dat de komiek aansluit bij uw doelgroep. Bekijk bijvoorbeeld vooraf een aantal fragmenten, zodat u een beeld krijgt van de mogelijkheden.

Daarnaast is het natuurlijk altijd mooi als de door u gekozen professional niet alleen aansluit bij de doelgroep van het event, maar als deze ook aansluit bij de stijl en waarden van uw bedrijf. In veel gevallen kunnen wij u zelfs een programma op maat bieden; in dat geval weet u zeker dat u goed zit.

Quality Bookings helpt u bij het boeken van de juiste komiek

We begrijpen dat het voor u belangrijk is om de juiste komiek voor uw evenement te boeken. Wij helpen u daar graag bij. Wij gebruiken onze jarenlange ervaring in de branche om op basis van uw wensen en eisen een passende match te maken. Binnen 24 uur ontvangt u van ons al een vrijblijvende offerte.

Neem vandaag nog contact met ons op via 036 – 848 11 21 of stuur een mailtje naar info@quality-bookings.nl. We verrassen u graag!