20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Keynote spreker voor een onvergetelijke indruk
31 mei 2013

Keynote spreker voor een onvergetelijke indruk

Bij de organisatie van een congres, seminar of ander zakelijk evenement is het goed om goed stil te staan bij de vraag wie u gaat inhuren als keynote spreker. Bij Quality Bookings dienen wij u hier graag en deskundig over van advies. Heeft u al een spreker of presentator op het oog? U hoort snel van ons of deze beschikbaar is en onder welke voorwaarden u de keynote spreker van uw keuze kunt boeken.

De keynote speaker is als het ware het visitekaartje voor uw evenement. Deze spreker neemt het welkomstwoord voor zijn of haar rekening en zet daarmee de toon voor de rest van het event. U begrijpt; juist tijdens deze eerste speech moet de impact die op uw gasten gemaakt wordt uitzonderlijk zijn. Maak hun hoge verwachtingen waar en kies voor een keynote speaker die hen weet te verrassen.

De verbindende rol van uw keynote spreker

Veel zakelijke bijeenkomsten zijn gebaat bij de inzet van een professionele spreker of presentator die de rol van keynote spreker op zich neemt. Hij of zij neemt uw publiek bij de hand en leidt uw gasten als een soort ceremoniemeester of dagvoorzitter door het programma dat u aanbiedt. Van het welkomstwoord en de aankondiging van de diverse gastsprekers tot en met de afsluiting.

Hierbij is het van belang dat de gastspreker of presentator die u voor deze rol wilt inhuren, bekend is of minstens voldoende affiniteit heeft met het thema dat tijdens uw bedrijfsevenement centraal staat. Zo kan een gespecialiseerde sportspreker waarde toevoegen aan een congres over bijvoorbeeld gezondheid en bewegen. En een erkende trendwatcher kan geschikt zijn als keynote spreker tijdens een event over innovatie, digitalisering of duurzaamheid.

Een keynote spreker kiezen

Een professional boeken die de diverse programmaonderdelen van uw congres of seminar met elkaar verbindt en uw gasten bijpraat, vergt de nodige aandacht. Immers, tijdens het event is de keynote spreker het uithangbord voor uw bedrijf of organisatie. Daarin wilt u niet over één nacht ijs gaan.

Belangrijke criteria die een rol spelen in het maken van uw keuze zijn onder meer:

  • Een goede match met de reputatie van uw onderneming
  • Aantoonbare affiniteit met uw doelgroep en uitstekende sprekerskwaliteiten
  • Expertise in of affiniteit met het centrale thema van uw evenement
  • Voldoende flexibiliteit, inlevingsvermogen en improvisatietalent

We begrijpen dat het voor u niet gemakkelijk zal zijn om precies de juiste combinatie te maken; u kent ongetwijfeld verschillende goede keynote speakers, maar hebt u een volledig beeld van de mogelijkheden? U wilt uw publiek natuurlijk wél verrassen. Ze iets geven dat ze bij een ander bedrijf nog niet gezien hebben.

Keynote spreker selecteren en boeken

Al onze sprekers en iedere presentator en dagvoorzitter die zich door Quality Bookings laat vertegenwoordigen, beschikt over de vereiste professionele kwaliteiten om bij te dragen aan het succesvolle verloop van uw evenement. Al naar gelang het thema en de gewenste sfeer kunt u kiezen uit topondernemers, IT-experts, trendwatchers, wetenschappers, vakspecialisten, presentatoren, cabaretiers, Bekende Nederlanders, enzovoorts. Om het u gemakkelijk te maken, hebben wij ons aanbod onderverdeeld in thema’s en onderwerpen onderverdeeld.

Hiermee kunt u snel een voorselectie maken, voor zover u niet al iemand op het oog heeft. Wilt u vervolgens meer weten over wat u van een specifieke spreker, presentator of dagvoorzitter kunt verwachten? Neem contact op met ons Quality Bookings team voor een advies op maat, waarin we eerdere ervaringen van bedrijven die bij ons sprekers inhuren laten meewegen. Uw doelstellingen en wensen staan in ons advies centraal.

De kosten voor het inhuren van een keynote speaker

Uiteraard vertellen wij u ook welke kosten verbonden zijn aan het inhuren van de professional van uw keuze. Die kosten zijn afhankelijk van factoren als populariteit en bekendheid, vereiste voorbereidingstijd en eventuele reistijd en de gewenste aanwezigheidsduur.

U krijgt een transparante offerte, op basis waarvan u de ideale keynote spreker rechtstreeks bij ons kunt boeken. U kunt rekenen op een objectief advies, een eerlijke prijs en betrouwbare procedures. Vraag vandaag nog een offerte aan via info@quality-bookings.nl of 036-848 11 21 en wij komen binnen 24 uur bij u terug met een passend voorstel.