20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Interview met Vivian Reijs
9 augustus 2017

Interview met Vivian Reijs

Bedrijfskantines staan over het algemeen niet bekend om hun gezonde voedsel. Als het aan Vivian Reijs ligt, komt daar verandering in. De gezondheidsexpert en motivatiespreker helpt bedrijven met inspirerende lezingen om de bedrijfskantine weer gezond te maken. Inclusief uitgebreide kantinecheck!

Gezondere werkvloer door kleine veranderingen

Vivian geniet bij het grote publiek bekendheid als televisiepresentatrice en schrijfster, maar minder mensen kennen haar als gezondheidsspecialiste en coach. Vier jaar geleden begon ze met Vivonline haar eigen gezondheidsplatform, waar ze haar kennis over voeding, afvallen en gezondheid deelt met een breed lezerspubliek. Als gecertificeerd orthomoleculair voedingscoach en hormoontherapeut geeft Vivian lezers waardevolle tips en adviezen. Hetzelfde doet ze met lezingen bij bedrijven. “Steeds meer bedrijven willen de werkvloer gezonder maken. Met de juiste voeding is dat heel goed mogelijk. Het doorvoeren van kleine veranderingen maakt al een groot verschil. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van schalen met groente en fruit of het verminderen van de beschikbaarheid van vette snacks.”

De 10 gouden gezondheidstips

De voedingsvisie van Vivian is helder: zo onbewerkt mogelijk eten. Dat betekent weinig suiker, koemelkproducten en gluten. Tijdens haar gezondheidslezingen geeft ze bedrijven 10 gouden tips die helpen om zowel gezondheid als vitaliteit te verbeteren. “Naast voeding gaat het dan over belangrijke aspecten zoals slapen en bewegen. Ook doe ik een zogenaamde kantinecheck; samen met medewerkers nemen we de inhoud van de kantine door en geef ik concrete tips voor een gezondere werkvloer. Natuurlijk stem ik de lezing af op het bedrijf dat mij boekt als spreker. Gaat het bijvoorbeeld om jonge moeders, dan geef ik ze handige tips over geschikte recepten voor kinderen. Daarover schrijf ik nu trouwens ook een boek: Slanke moeders en gezonde kinderen.”

Ook beschikbaar als presentatrice en dagvoorzitter

Hoewel voeding en gezondheid tegenwoordig een belangrijke rol spelen in Vivian’s leven, verricht ze nog altijd veel werkzaamheden als presentatrice. Naast lezingen, is zij daarom ook voor presentatieklussen in te huren. “Al van kinds af aan droomde ik ervan om presentatrice te worden. Het is de diversiteit die het werk zo leuk maakt. Zo presenteer ik de ene avond een lancering voor een sieradenmerk en ben ik de andere avond dagvoorzitter bij een automatiseringsevent. Waar ik ook sta; mijn presentaties kenmerken zich door spontaniteit en enthousiasme. Ik heb al voor tal van geweldige opdrachtgevers mogen spreken en kijk nu al uit naar de volgende mooie klussen!”