Interessante spreker

31 mei 2013, door Yannicke ter Brugge

Als u een congres, seminar of evenement organiseert, hoopt u uiteraard veel gasten te verwelkomen. Dat is goed voor de reputatie van uw organisatie en de kwaliteit van uw netwerk. Bij de presentatie van relevant bedrijfsnieuws, wilt u dat zoveel mogelijk klanten en prospects van de partij zijn. Een interessante spreker inhuren verhoogt uw bezoekersaantallen en tilt uw evenement naar een bijzonder niveau.

Een interessante spreker is een magneet

Zet een gereputeerde ondernemer, trendwatcher of wetenschapper op uw uitnodiging, of een spraakmakende oud-politicus of cabaretier, en u zult het aantal aanmeldingen voor uw seminar of evenement zien toenemen. Bovendien vergroot u de kans dat de media uw initiatief oppikken. Een beroemde entertainer of interessante spreker inhuren werkt nu eenmaal als een magneet.

Maar wat is voor uw specifieke initiatief een interessante spreker. Dat hangt uiteraard af van wat u met de organisatie van uw evenement voor ogen staat. Wilt u uw gasten informeren of vermaken? Zet u een seminar in om specialistisch vaknieuws te delen of over maatschappelijk relevante thema’s te discussiëren? Of schotelt u uw gasten een gevarieerd programma voor waar een vaardige presentator de gewenste vaart in brengt?

Voor iedere doelstelling een interessante spreker

Bij Quality Bookings kunt u voor iedere doelstelling de juiste interessante spreker inhuren. Van bedrijfsgoeroes tot visionaire wetenschappers, van sportieve toppers tot Bekende Nederlanders, van humoristen tot oud-politici, van trendwatchers tot tv-presentatoren, bij ons vindt u de ideale spreker, presentator, host of dagvoorzitter om van uw evenement een drukbezocht succes te maken. Laat u inspireren door de omschrijvingen bij iedere individuele professional die wij vertegenwoordigen.

Misschien heeft u al een naam in gedachten, wellicht weet u precies in welke onderwerpen uw gastspreker of presentator thuis moet zijn. Ons Quality Bookings team zit voor u klaar en adviseert u graag over wat voor u de meest interessante spreker is. Wij vertellen u wat u van wie kunt verwachten, wie beschikbaar zijn en wat de ervaringen van onze vele klanten zijn met een specifieke spreker, presentator of dagvoorzitter. Uiteraard informeren we u ook over de kosten.

Die ene interessante spreker boeken

De kosten die samenhangen met het boeken van een gastspreker, host, entertainer of presentator lopen uiteen. Een zeer populaire, drukbezette en bekende cabaretier bijvoorbeeld, vraagt voor een optreden meestal meer dan een IT-specialist of marketingprofessional voor een afgebakende presentatie. Ook factoren als maatwerk, voorbereiding, duur van aanwezigheid en reistijd hebben invloed op de prijs.

Quality Bookings kan u tot op de laatste cent precies vertellen of die ene interessante spreker binnen uw budget past. Doordat wij rechtstreekse contacten onderhouden met onze professionele en ervaren gastsprekers, heeft u de garantie dat u nooit teveel betaalt. Wij hechten veel waarde aan de optimale prijs-/kwaliteitverhouding die klanten van ons gewenst zijn. U kunt rekenen op heldere boekingsprocedures en solide afspraken.

Heeft u een interessante spreker, presentator, dagvoorzitter of entertainer op het oog voor uw congres, seminar of bedrijfsfeest? Neem voor een advies en meer informatie contact op met het team van Quality Bookings. Dan kunt u uw uitnodigingen tijdig versturen.