Inspirerende spreker

3 januari 2013, door Otto de Vries

Inspirerende spreker

Zoekt u een inspirerende spreker of presentator voor uw congres of seminar? Bij Quality Bookings vindt u gastsprekers uit alle geledingen van de maatschappij en het bedrijfsleven. Van oud-politici tot wetenschappers, van gepassioneerde sportgrootheden tot gedreven entertainers, wij leggen voor u de juiste contacten en boeken voor u een inspirerende spreker waar uw gasten lang over napraten.

Uw gasten waarderen een inspirerende spreker

Iedereen houdt van talentvolle mensen die ons een spiegel voorhouden en laat zich graag door anderen inspireren. Met vakinhoudelijke kennis, nieuwe trends, humor, of een grensverleggende visie op een actueel onderwerp. En er is geen betere manier om dat te doen dan in de vorm van een seminar of bedrijfsevenement.

Voorwaarde is dat u nét die ene inspirerende spreker aan uw bedrijfsnaam en doelstellingen weet te verbinden, die uw gasten even uit hun dagelijkse werkelijkheid weet wakker te schudden. Met de naam van een inspirerende spreker, presentator of dagvoorzitter op uw uitnodiging bent u verzekerd van enthousiaste deelnemers en wint uw event aan betekenis.

Een inspirerende spreker, hoe vind ik die?

Goede vraag: hoe vindt u een inspireerde spreker die de aandacht van uw genodigden van de eerste tot de laatste minuut vast weet te houden?  Het is op de eerste plaats belangrijk dat u weet wat uw doelgroep boeit en dicht bij uw doelstellingen blijft. Wilt u specialistische informatie delen of wilt u uw zakenrelaties of medewerkers vooral vermaken?

In het eerste geval is het raadzaam om uw gastspreker, presentator of dagvoorzitter te selecteren op het onderwerp of thema dat tijdens uw congres of seminar centraal staat. Hier geven kennis, reputatie en presentatievaardigheden de doorslag. Wij weten precies wat u van onze expert-sprekers kunt verwachten en dienen u van daaruit graag van advies.

Verschillende gastsprekers, verschillende kwaliteiten

Als u niet perse op zoek bent naar een autoriteit in een bepaald vakgebied, zijn er gastsprekers die zich met uw instructies in ieder thema weten te verdiepen. In dit geval wegen de sperkerskwaliteiten zwaarder dan de specifieke kennis. Kies wel een professional waarvan u mag verwachten dat uw gasten verrast zullen zijn en die past bij uw bedrijfsimago. Belangrijke punten zijn:

  • Wat wil ik met mijn bedrijfsevent bereiken?
  • Welke gastspreker of presentator zal mijn doelgroep zeker aanspreken?
  • Welke persoonlijkheid voegt waarde toe aan mijn programma?
  • Wat is mijn budget?

Waar vindt u een inspirerende spreker?

De vraag wáár u een inspirerende spreker kunt inhuren, is snel beantwoord. Bij Quality Bookings vindt u de beste gastsprekers, presentatoren en entertainers van Nederland. Ook als u een vaardige dagvoorzitter wilt inhuren voor uw evenement, dienen wij u deskundig van advies. Wij houden optimaal rekening met uw wensen, uitgangspunten en budget.

De kosten voor het inhuren van een spreker of presentator hangen af van de aard en omvang van uw evenement, de reputatie, de voorbereidingstijd, de reistijd en de gewenste duur van het optreden en de in te zetten presentatietechnieken. Neem contact op met ons Quality Bookings team voor gedetailleerde informatie en een scherpe offerte, of om direct een inspirerende spreker te boeken.