20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Inspirerende spreker
3 januari 2013

Inspirerende spreker

Zoekt u een inspirerende spreker of presentator voor uw congres of seminar? Bij Quality Bookings vindt u gastsprekers uit alle geledingen van de maatschappij en het bedrijfsleven. Van oud-politici tot wetenschappers, van gepassioneerde sportgrootheden tot gedreven entertainers, wij leggen voor u de juiste contacten en boeken voor u een inspirerende spreker waar uw gasten lang over napraten.

Want: dat is natuurlijk waar het u uiteindelijk om te doen is. Indruk maken op uw gasten, hen inspireren en motiveren. Hen laten zien dat uw bedrijf een leidende rol heeft in de branche waarin u actief bent. En één van de beste manieren om dat te doen, is door een inspirerende spreker aan te trekken.

Uw gasten waarderen een inspirerende spreker

Iedereen houdt van talentvolle mensen die ons een spiegel voorhouden en ons inspireren. Met vakinhoudelijke kennis, nieuwe trends, humor, of een grensverleggende visie op een actueel onderwerp. En er is natuurlijk geen betere manier om dat te doen, dan tijdens een seminar of bedrijfsevenement.

Daarvoor is het natuurlijk wel essentieel dat u nét die ene inspirerende spreker aan uw bedrijfsnaam en doelstellingen weet te verbinden. Die speaker die uw gasten even uit hun dagelijkse werkelijkheid weet wakker te schudden. Met de naam van een inspirerende spreker, presentator of dagvoorzitter op uw uitnodiging bent u verzekerd van enthousiaste deelnemers en wint uw event aan betekenis.

Een inspirerende spreker, hoe vind ik die?

Goede vraag: hoe vindt u een inspireerde spreker die de aandacht van uw genodigden van de eerste tot de laatste minuut vast weet te houden? Het belangrijkste is dat u precies weet wat uw doelgroep boeit. En dat u uw eigen doelstellingen helder voor ogen hebt. Wilt u specialistische informatie delen of wilt u uw zakenrelaties of medewerkers vooral vermaken?

Als u vooral specialistische informatie wilt delen, dan kunt u het beste uw gastspreker, presentator of dagvoorzitter selecteren op onderwerp of thema. Kennis, reputatie en presentatievaardigheden geven hierin de doorslag. Als u gaat voor vermaak, kan een cabaretier of andere entertainer een goede keuze zijn.

Verschillende gastsprekers, verschillende kwaliteiten

Als u niet perse op zoek bent naar een autoriteit in een bepaald vakgebied, zijn er gastsprekers die zich met uw instructies in ieder thema weten te verdiepen. In dit geval wegen de sperkerskwaliteiten zwaarder dan de specifieke kennis. Kies wel een professional waarvan u mag verwachten dat uw gasten verrast zullen zijn en die past bij uw bedrijfsimago. Belangrijke punten zijn:

  • Wat wil ik met mijn bedrijfsevent bereiken?
  • Welke gastspreker of presentator zal mijn doelgroep zeker aanspreken?
  • Welke persoonlijkheid voegt waarde toe aan mijn programma?
  • Wat is mijn budget?

Waar vindt u een inspirerende spreker?

Heeft u nu écht geen idee welke inspirerende spreker uw event kan verrijken? Of heeft u wel een shortlist, maar weet u niet waar u deze professionals kunt boeken? Dan hebben wij het antwoord: Quality Bookings. Bij Quality Bookings vindt u de beste gastsprekers, presentatoren en entertainers van Nederland. Ook als u een vaardige dagvoorzitter wilt inhuren voor uw evenement, dienen wij u deskundig van advies – en binnen 24 uur! Wij houden optimaal rekening met uw wensen, uitgangspunten en budget.

De kosten voor het inhuren van een spreker of presentator hangen af van de aard en omvang van uw evenement, de reputatie, de voorbereidingstijd, de reistijd en de gewenste duur van het optreden en de in te zetten presentatietechnieken. Neem contact op met ons Quality Bookings team voor gedetailleerde informatie en een scherpe offerte, of om direct een inspirerende spreker te boeken.