20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
25 april 2016

Inspiration360 haalt Richard Branson naar Nederland

’s Werelds bekendste ondernemer Sir Richard Branson is een van de sprekers tijdens het nieuwe publieksevent Inspiration360, waarmee hij voor de eerste keer toegankelijk is voor het grote publiek in Nederland. Op 4 oktober 2016 moet een combinatie van entertainment en infotainment een breed publiek inspireren in de Ziggo Dome om Nederland klaar te stomen voor de toekomst. Naast Sir Richard Branson zullen er nog twee internationale iconen van het hoogste kaliber onderdeel uitmaken van het nieuwe showconcept. De pre-sale start per direct, de ticketverkoop op 9 mei.

linedink

De jonge ondernemers Robert de Vries, oprichter van Quality Bookings en Niels Houtepen, creatief directeur van Just Media Group, verbaasden zich over het feit dat speeches van wereldiconen niet voor het grote publiek toegankelijk zijn. “Denk aan absurd hoge toegangsprijzen of een exclusief toegangsbeleid. Het is fantastisch dat we ’s werelds meest flamboyante topondernemer hebben vastgelegd en hiermee toegankelijk maken voor het grote publiek. Vier jaar geleden was hij voor het laatst in Nederland. Dat het ons gelukt is om hem hier te krijgen, is een droom die uitkomt.”

Inspiratie om te veranderen
Inspiration360 is het grootste Nederlandse inspiratie-event ooit, gesponsord door AFAS Software, met internationale topsprekers in een unieke formatie. “Economieën veranderen, winstmodellen worden omgegooid en het klimaat is aan verandering onderhevig. Dat vereist aanpassingsvermogen. Bedrijven kunnen niet alleen maar winst maken, individuen zijn op zoek naar zingeving en in plaats van alleen maar nemen moeten we gaan teruggeven aan de planeet. Is Nederland daar wel klaar voor? En innoveren we wel snel genoeg om hierop te kunnen anticiperen? Hoe maak je het verschil?”, aldus Houtepen.

360 graden beleving, show en inspiratie
De avondvullende show bestaat uit een mix van drie internationale inspirators live on stage, Q&A-sessies, spraakmakend entertainment en interactieve videocontent. Ook worden de sprekers gekoppeld aan drie Nederlandse toppresentatoren. Hiermee worden de toeschouwers in drieënhalf uur meegenomen in een compleet 360˚-concept: voor het eerst wordt het podium in de Ziggo Dome naar het midden geplaatst en letterlijk een draaiend middelpunt van de show. “De 13.000 gasten worden geïnspireerd op het allerhoogste niveau met het levensverhaal van de sprekers en hun visie op de uitdagingen van de toekomst. Steeds vanuit een ander perspectief. Het gaat voor de bezoeker niet alleen een verrijking worden qua kennis en inspiratie, maar ook een geweldige avond uit”, aldus De Vries. 

Voor iedereen toegankelijk
Tickets zijn beschikbaar vanaf ruim 50 euro, oplopend naar Inner Circle tickets van rond de 500 euro. “Onze voornaamste ambitie bij het opzetten van dit nieuwe showconcept was dat het voor iedereen toegankelijk moet zijn. Van student tot topondernemer, voor iedereen moet het mogelijk zijn dichtbij deze inspirerende sprekers te komen. Letterlijk, want er zijn ook meet & greets te winnen.” De andere sprekers worden in de komende periode bekendgemaakt.

Over de organisatie
Inspiration360 wordt georganiseerd door Just Media Group en Quality Bookings. Just Media Group produceert, licenseert en vertegenwoordigt producten en merken die entertainment bieden aan de consument en de zakelijke markt. Quality Bookings is een fullservice sprekersbureau dat ruim tien jaar actief is en is uitgegroeid tot het meest toonaangevende bureau van Nederland.

AFAS Software
Sponsor van het event is AFAS Software, dat zich als doel heeft gesteld om ondernemers te inspireren. Het Nederlandse familiebedrijf ontwikkelt bedrijfssoftware met oog voor maatschappelijke verantwoordelijkheid. Door de flexibiliteit van de software die volledig af te stemmen is op branchespecifieke bedrijfssituaties, automatiseert AFAS bedrijven en organisaties uit een grote variëteit aan branches.