Gespreksleider

31 mei 2013, door Yannicke ter Brugge

Binnenkort een bijeenkomst en u wilt een gespreksleider inhuren?

Wij werken als sprekers- en adviesbureau landelijk en maken altijd binnen 24 uur een offerte op maat.

Gespreksleider
U organiseert binnenkort een bijeenkomst en uw heeft een discussieforum ingepland en wilt deze door een ervaren gespreksleider laten leiden. Maar welke gespreksleider past het beste bij uw bijeenkomst? Quality Bookings heeft ruim 10 jaar ervaring met het boeken van gespreksleiders. Wij maken altijd aan de hand van uw evenement, doelgroep en doelstellingen een voorstel op maat. Hierdoor krijgt u altijd de gespreksleider die u wenst.

Alleen een professionele gespreksleiders
Het leiden van een gesprek is een kunst die niet iedereen verstaat. Zelf niet iedere presentator of dagvoorzitter kan gestructureerd een gesprek leiden. Het zou zonde zijn als u straks op uw bijeenkomst zit opgescheept met een onervaren gespreksleider. Boek daarom via Quality Bookings. Elke gespreksleider die u via ons boekt is professioneel en heeft passie voor het vak.

Wat zijn de kosten?

Wij hebben gespreksleiders voor bijna elk budget. De prijs hangt af van zijn bekendheid, aantal gasten, tijdsduur, locatie en voorbereidingsuren.

Voorbespreking met gespreksleider
Een uitgebreide briefing is van absoluut belang om de gespreksleider goed voorbereid het gesprek in te laten gaan. U kunt er voor kiezen om met de gespreksleider 2 weken voor de bijeenkomst een afspraak in te plannen bij uw op kantoor. Hierdoor kunt u kennismaken en alle details bespreken.