20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Een professionele gespreksleider binnen handbereik
31 mei 2013

Een professionele gespreksleider binnen handbereik

U organiseert binnenkort een bijeenkomst en uw heeft een discussieforum ingepland. Daar hoort natuurlijk ook een ervaren gespreksleider bij. Maar welke gespreksleider past het beste bij uw bijeenkomst? Wie zorgt ervoor dat uw discussie in goede banen wordt geleid, maar voegt daarbij ook nog een unieke personal touch toe?

Quality Bookings helpt u graag met het vinden van de juiste man of vrouw voor deze taak. Als het grootste sprekersbureau van Nederland hebben we inmiddels ruim 10 jaar ervaring met het boeken van gespreksleiders. Wij maken altijd aan de hand van uw evenement, doelgroep en doelstellingen een voorstel op maat. Hierdoor krijgt u altijd de gespreksleider die u wenst. En waar u zelf misschien wel niet aan had gedacht!

Alleen een professionele gespreksleiders

Het leiden van een gesprek is een kunst die niet iedereen verstaat. Zelf niet iedere presentator of dagvoorzitter kan gestructureerd een gesprek leiden. Het zou zonde zijn als u straks op uw bijeenkomst zit opgescheept met een onervaren gespreksleider. Dat gaat namelijk niet alleen ten koste van de kwaliteit van uw discussie, maar het levert ook slechte PR op voor uw bedrijf.

Boek daarom altijd via Quality Bookings. Elke gespreksleider die u via ons boekt, is professioneel en verstaat de kunst van het leiden van een gesprek. Of u nu kiest voor een coryfee als Astrid Joosten of Charles Groenhuijsen, of een ervaren journaliste als Inge Diepman; wij zorgen voor een ongekende match tussen uw bedrijf, uw boodschap én uw evenement.

Wat kost het boeken van een professional?

We krijgen regelmatig vragen over wat het nu kost, zo’n professional inhuren. Dat is een hele logische vraag; voor een evenement wordt immers een budget opgesteld en een gespreksleider kan een behoorlijke impact hebben op het budget. Zeker als u voor iemand kiest die momenteel erg populair is.

Quality Bookings kunt u gespreksleiders inhuren voor bijna elk budget. De prijs hangt af van zijn bekendheid, aantal gasten, tijdsduur, locatie en voorbereidingsuren. Uiteraard sturen we u vooraf een heldere offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent én of de gewenste discussieleider ook binnen uw budget valt. Als u vooraf uw budget doorgeeft, houden we hier uiteraard rekening mee.

Voorbespreking met gespreksleider

Naast het kiezen van de juiste persoon, is het natuurlijk essentieel om ook te zorgen voor een goede voorbereiding. Daarom bieden we u de mogelijkheid om vooraf vast kennis te maken met de discussieleider en alle details door te nemen.

Dit doen we meestal twee weken voor de bijeenkomst, bij u op kantoor. Dan kunnen de laatste puntjes op de ‘i’ worden gezet en is er nog tijd om het een en ander af te stemmen. Wilt u meer weten of direct een passend aanbod ontvangen? Bel naar 036 – 848 11 21 of stuur een e-mail naar info@quality-bookings.nl. We helpen u graag verder!