20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Entertainmentbureau inhuren?
8 november 2011

Entertainmentbureau inhuren?

Een feest is natuurlijk niet compleet zonder goed entertainment. Maar het vinden hiervan is moeilijker dan de meeste mensen denken. Welke artiest past bij uw doelgroep en bij uw bedrijf? Het is natuurlijk wél de bedoeling dat uw gasten daadwerkelijk geëntertaind worden als ze bij uw evenement aanwezig zijn. En daarvoor kunt u niet zomaar de eerste de beste boeken.

Laat uw entertainment daarom verzorgen door een entertainmentbureau. Als u bij Quality Bookings artiesten en entertainment boekt, krijgt u namelijk altijd een passend advies voorafgaand aan uw keuze. Wij beschikken over jarenlange expertise in het vak en kunnen u precies vertellen welke entertainmentvorm naadloos aansluit op uw wensen en eisen.

Professioneel entertainmentbureau dat u ontzorgt

Via Quality Bookings heeft u altijd de garantie dat u uitsluitend professioneel entertainment inhuurt. U staat daardoor nooit voor onaangename verrassingen! Geen slapende bezoekers of vroegtijdige zaalverlaters bij uw evenementen; iedereen zal tot het laatste moment willen blijven.

Een professioneel bureau zoals het onze brengt u in contact met de grootste namen van dit moment. Of het nu gaat om sportsprekers als Marianne Timmer of Rob Kamphues, of dagvoorzitters als Art Rooijakkers of Astrid Joosten. Wij zorgen voor professionele begeleiding én komen onze afspraken na. U weet precies wat u aan ons hebt.

Wat kost dat?

Veel mensen denken dat een professioneel entertainmentbureau veel geld kost en eigenlijk al snel onbetaalbaar wordt. Helaas is dat bij veel bureaus ook het geval. Maar Quality Bookings bewijst dat het ook anders kan. Wij hebben een intensieve samenwerking met artiesten, waardoor wij altijd de scherpste prijzen kunnen aanbieden.

Onze sprekers zijn via ons verzekerd van de leukste klussen en mooiste opdrachtgevers en werken daarom graag met ons samen. Uiteraard is het wel belangrijk om tijdig te boeken; de agenda’s lopen in rap tempo vol. Gelukkig kunnen we u daar wel bij ondersteunen; als u bij ons een voorstel aanvraagt, ontvangt u dit al binnen 24 uur!

Geef uw event een belangrijke impuls

Van al het entertainment dat u via ons kunt boeken, staat op deze website een prachtige presentatie. En alleen bij ons vindt u filmpjes en geluidsfragmenten van optredens. Hierdoor weet u altijd waar u aan toe bent en wat u van ons brede artiestenaanbod kunt verwachten.

Wilt u een passend voorstel ontvangen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder. Van cabaretiers tot sprekers en van illusionisten tot celebrities; bij ons bent u aan het juiste adres!

U kunt ons behulpzame team bereiken via het e-mailadres info@quality-bookings.nl of telefonisch contact opnemen via 036 848 11 21. Een van onze accountmanagers helpt u graag aan een aanbod dat precies aansluit op uw wensenpakket!