20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Een Kijkje in de Fascinerende Wereld van Professioneel Spreken: Podcast Met Robert de Vries
29 augustus 2023

Een Kijkje in de Fascinerende Wereld van Professioneel Spreken: Podcast Met Robert de Vries

De Sprekersgilde Podcast Onthult de Zakelijke Kant van de Sprekersindustrie

De sprekersindustrie is een complexe en fascinerende wereld die voor velen een gesloten boek blijft. Dat is nu aan het veranderen, dankzij een onthullende nieuwe podcastaflevering van ‘De Sprekersgilde’ waar Robert de Vries, oprichter en eigenaar van Quality Bookings, een gast was.

Openhartig Gesprek Met Maurits Ouweneel

In een intiem en openhartig gesprek met Maurits Ouweneel, schetst Robert een levendig beeld van zijn persoonlijke reis in de wereld van het professioneel spreken. Beginnend als een enthousiaste ondernemer 24 jaar geleden, vertelt hij hoe hij het gerenommeerde sprekersbureau Quality Bookings oprichtte. Het gesprek biedt niet alleen inzicht in de persoonlijke groei van Robert, maar ook in de veranderende landschap van de sprekersmarkt.

Evolutie en Toekomstvisie

Een van de hoogtepunten van de podcast is het segment waarin Robert de transformaties bespreekt die de sprekersindustrie in de loop der jaren heeft ondergaan. Met de opkomst van digitale platforms, de veranderende verwachtingen van opdrachtgevers en het groeiende belang van authentiek engagement, is de markt voortdurend in beweging. Robert deelt zijn visie op de toekomst, een toekomst die volgens hem nog meer geïntegreerd, gepersonaliseerd en waarde-gedreven zal zijn.

Waarom Luisteren?

Ben je een aspirant-spreker, een ervaren professional of gewoon nieuwsgierig naar de zakelijke kant van deze branche? Dan is deze podcast een must-listen. Het biedt niet alleen een zeldzaam kijkje achter de schermen van een van de toonaangevende sprekersbureaus in Nederland, maar het geeft je ook concrete inzichten die je kunt toepassen in je eigen carrière of onderneming.

Hoe te Luisteren?

Ben je geïntrigeerd en wil je meer weten? Je kunt de volledige aflevering van ‘De Sprekersgilde’ vinden op de gebruikelijke podcastplatformen. We beloven dat het een verhelderend en inspirerend uur zal zijn. Mis het niet!


Dus, neem een kopje koffie, zet je hoofdtelefoon op en duik in deze informatieve en inspirerende podcast. We zijn er zeker van dat het je kijk op de fascinerende wereld van professioneel spreken zal verrijken.

Beluister de podcast hier