20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Versterk uw discussie met een goede discussieleider
31 mei 2013

Versterk uw discussie met een goede discussieleider

Bent u organisator van seminar of congres en heeft u een discussieronde in het programma ingepland? Dan is het verstandig om deze discussie professioneel te laten bijstaan door een discussieleider. Deze discussieleider zorgt voor structuur in de discussie.

Sommige discussies kunnen hoog oplopen of afdwalen van het eigenlijke onderwerp. Een goede gespreksleider zorgt voor een rode draad, houd mensen bij het onderwerp, zorgt dat iedereen aan bod komt en vat regelmatig de discussie samen. Op die manier blijft iedereen betrokken bij het centrale thema én wordt het hoofddoel ervan niet uit het oog verloren.

Discussieleider boeken bij Quality Bookings

Quality Bookings is een professioneel en betrouwbaar artiestenbureau dat u vakkundig kan adviseren over welke gespreksleider u het beste kunt inhuren voor uw event. Wij maken een voorstel op maat op basis van uw doelgroep, uw doelstellingen en bedrijf of instelling. Wij vinden bijna altijd een geschikte discussieleider binnen uw budget. 

 Uiteraard werken wij samen met de bekendste en grootste discussieleiders in Nederland, maar ook met iets minder bekende gespreksleiders. Die overigens nét zo professioneel zijn. U kunt bij ons terecht voor namen als Rob Kamphues en Simone Walraven, maar ook voor Harmke Pijpers en Clairy Polak.

Aan de hand van uw doelstellingen zorgen wij voor een uitstekende match, die de discussie op uw evenement naar een hoger plan tilt.

Waaraan voldoet een goede discussieleider?

Bent u zelf op zoek naar een goede gespreksleider? Dan kijkt u natuurlijk niet alleen naar wie u aardig vindt of voor wie u een bepaalde bewondering hebt. Een goede gespreksleider moet aan een aantal eisen voldoen. Hij of zij moet:
goed kunnen luisteren

  • oog hebben voor alle deelnemers van het gesprek
  • ingelezen zijn op het onderwerp, zodat de juiste vragen kunnen worden geïntroduceerd in de discussie
  • in staat zijn om ook het publiek enigszins bij de discussie te betrekken
  • uw boodschap of doel van het evenement over de bühne weten te brengen

En dat allemaal, zonder zelf doorlopend aan het woord te zijn. Uiteindelijk gaat de discussie immers ook om de deelnemers!

Serieuze én komische discussieleiders inhuren

Bij Quality Bookings hebben we natuurlijk niet alleen serieuze discussieleiders, maar ook tal van komische discussieleiders. Wij zijn daarin zelfs uniek te noemen! Misschien is een komische discussieleider boeken niet het eerste waar u aan denkt, maar zo’n professional kan wel degelijk een extra dimensie toevoegen aan uw gesprekken. De discussie kan dan op een meer informele manier geleid worden, die ook aantrekkelijk is voor uw publiek.

Meer weten over deze mogelijkheid of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op via 036 848 11 21 of stuur een e-mail naar info@quality-bookings.nl. Onze professionals zitten voor u klaar!