Discussieleider

31 mei 2013, door Robert de Vries

U bent opzoek naar een professionele discussieleider?

Discussieleider
Bent u organisator van seminar of congres en heeft u een discussieronde in het programma ingepland? Dan is het verstandig om deze discussie professioneel te laten bijstaan door een discussieleider. Deze discussieleider zorgt voor structuur in de discussie. Sommige discussies kunnen hoog oplopen of afdwalen van het eigenlijke onderwerp. Een discussieleider zorgt voor een rode draad, houd mensen bij het onderwerp, zorgt dat iedereen aan bod komt en vat regelmatig de discussie samen.

Discussieleider boeken bij Quality Bookings
Quality Bookings is een professioneel en betrouwbaar artiestenbureau dat u vakkundig kan adviseren over de beste discussieleider voor uw event. Wij maken een voorstel op maat op basis van uw doelgroep, uw doelstellingen en bedrijf of instelling. Wij vinden bijna altijd een geschikte discussieleider binnen uw budget. 

Komische discussieleiders
Wij hebben een uniek aanbod is komische discussieleiders. Dit zijn cabaretiers die op een informele manier uw discussie leiden. Tijdens de discussie kunnen deze cabaretiers het geheel op een komische wijze samenvatten.

Bel voor een vrijblijvende offerte: 036 848 11 21