20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
2 oktober 2017

Dagvoorzitter tips

Wilt u met het oog op de organisatie van een congres, seminar of ander bedrijfsevenement een dagvoorzitter inhuren? Hier vindt u een aantal tips die u helpen om de juiste keuze te maken. Want het selectieproces luistert nauw. Onze dagvoorzitter tips dragen ertoe bij dat u een professional kiest die matcht met uw criteria en waarde toevoegt aan uw evenement.

Waarom dagvoorzitter tips?

De dagvoorzitter van uw evenement is gastheer, presentator, gespreksleider en moderator ineen. Dat vraagt om een bijzondere combinatie van vaardigheden en kwaliteiten. Van één ding kunt u zeker zijn: de gespreksleiders die zich laten vertegenwoordigen door Quality Bookings hebben passie voor hun vak, bereiden zich voor op hun rol, en maken tijdens uw seminar of congres het verschil.

De rol van uw voorzitter is veelzijdig. Hij of zij zorgt voor een goede verbinding tussen de programmaonderdelen en introduceert sprekers en forumleden. Een goede voorzitter houdt de vaart erin, let op de timing en leidt discussies in de goede richting. Minstens zo belangrijk is dat uw dagvoorzitter spreekt namens uw organisatie. Daar zijn onze dagvoorzitter tips op toegespitst.

Dit zijn onze dagvoorzitter tips:

  • Verdiep u in de verwachtingen en belevingswereld van uw doelgroep en stem uw keuze daarop af
  • Kies een persoonlijkheid en presentatiestijl die passen bij de identiteit van uw organisatie en de doelstellingen van uw congres, seminar of pr-evenement
  • Bespreek met uw organisatieteam of uw voorkeur uitgaat naar een formele of informele sfeer en of een beetje humor gewenst is
  • Bedenk op welke kernvaardigheden voor de opzet en inhoud van uw bijeenkomst de focus moet liggen: gastheerschap, inhoudelijke expertise, sprekers- of presentatievaardigheden, voorzitterschap of moderatievaardigheden

Heeft u de criteria uit onze dagvoorzitter tips op een rij gezet, maak dan uw eigen selectie. Ons Quality Bookings team is u daar graag bij van dienst. Heeft u al iemand op het oog? Wij gaan direct voor u na of wij hem of haar op de betreffende datum voor u kunnen boeken. Zo niet, dan reiken wij gelijkwaardige alternatieven aan.

Hoe zit dat met de kosten?

Een gastheer en gespreksleider inhuren die voor honderd procent matcht, is goud waard. Als u zich bij uw voorselectie door onze dagvoorzitter tips laat leiden, maximaliseert u de kans op een goede match. Vraag daarbij gerust om advies. De volgende vraag die zich aandient, is : resulteren onze dagvoorzitter tips in een betaalbare keuze? Wat wij u in ieder geval garanderen, is dat u dankzij de rechtstreekse contacten die wij met iedere spreker, presentator, entertainer en gespreksleider onderhouden nóóit teveel betaalt.

De uiteindelijke kosten hangen af van uiteenlopende factoren. Kiest u voor een presentator, een sportidool, een cabaretier of een Bekende Nederlander? Hoe populair is de gespreksleider van uw keuze? Hoe grootschalig is uw evenement, welke eisen stelt u aan de presentatie en wat is de vereiste voorbereidingstijd? Als we antwoord hebben op die vragen, kunnen wij u met een offerte op maat van dienst zijn. Stemt onze aanbieding overeen met uw verwachtingen, dan kunnen wij de gewenste voorzitter direct voor u boeken en kunt u zich concentreren op de verdere organisatie van uw congres, seminar of relatie-event.