Info & boekingen

Conference speaker

4 september 2009, door Otto de Vries

Organiseert u binnenkort een conference en wilt u hiervoor een speaker boeken? Dan helpen wij u daar graag bij. Sprekersbureau Quality Bookings werkt landelijk en verzorgt altijd binnen 24 uur een offerte op maat. Zo weet u snel wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Wij kunnen u ook ondersteunen als u nog niet zeker weet welke conference speaker u wilt inschakelen. Van bekende Nederlanders tot artiesten en van ervaren sprekers tot gelouterde dagvoorzitters; Quality Bookings is dé thuisbasis van alle grote namen op sprekersgebied.

Geef uw evenement een nieuwe dimensie

Er zijn wel duizenden sprekers in Nederland die u kunt boeken voor uw symposium of conferentie. Maar welke spreker past nu het beste bij uw thematiek, doelgroep, doelstellingen en bedrijfsuitstraling? Schakelt u voor deze zoektocht de professionele vakkennis van Quality Bookings in.

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van maatwerk concepten voor zakelijke events. Vaak vinden wij al binnen 24 uur de juiste spreker voor uw congres. Aan de hand van uw wensen en eisen zorgen wij voor de beste match en koppelen we u aan een conference speaker die uw evenement een nieuwe dimensie geeft.

Alleen professionele conference speakers

We kennen allemaal wel een spreker die zo saai en langdradig is dat iedereen tijdens het symposium in slaap valt of naar huis wil. Hiermee gaat u niet scoren bij uw bezoekers. Maar hoe beoordeelt u nou vooraf of een spreker genoeg kwaliteiten in huis heeft om uw gasten te boeien? Uiteindelijk is uw evenement immers zo goed als de beste spreker.

Eigenlijk kunt u maar op één manier verzekerd zijn van kwaliteit. Boek altijd een spreker via Quality Bookings. Elke persoonlijkheid die u via ons boekt is professioneel, heeft ruime ervaring met spreken en heeft een passie voor het vak. En dat is niet alleen te merken aan de inhoud, maar ook aan de kwaliteit van de presentatie.

Zo werkt een boeking via Quality Bookings

Wilt u weten of die ene bekende schrijver beschikbaar is voor uw evenement? Of wilt u juist onze expertise inschakelen om tot een match te komen die u vooraf zelf niet had kunnen bedenken? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dit kan telefonisch via 036 848 11 21 of per e-mail via info@quality-bookings.nl.

Wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden, beschikbaarheid en prijzen. Uiteraard ontvangt u van ons eerst een vrijblijvende offerte. En omdat we begrijpen dat u uw conference speaker het liefst zo snel mogelijk vastlegt, krijgt u al binnen 24 uur antwoord.