Cabaretier inhuren

31 mei 2013, door Robert de Vries

Wilt u een cabaretier inhuren voor uw evenement of bedrijfsfeest? Omdat u weet dat cabaretiers bij uitstek rap van de tong gesneden zijn, vaak over uitstekende sprekers- en presentatievaardigheden beschikken, en uw gasten als geen ander weten te ‘bespelen’? Bij Quality Bookings kunt u die conferencier inhuren die past bij uw bijeenkomst en doelgroep.

Een cabaretier inhuren is zo gek nog niet

Nederland is een echt cabaretland. Er bestaan maar weinig landen waar cabaretvoorstellingen zo veelvuldig plaatsvinden en populair zijn als bij ons, en waar cabaretiers en stand-up comedians tot de serieuze opiniemakers worden gerekend. Daarom is een bekende cabaretier inhuren voor uw relatie-evenement of personeelsfeest zo gek nog niet.

Iedere humorist en stand-up comedian die bij Quality Bookings is aangesloten, heeft ervaring in het leveren van maatwerk aan bedrijven, overheden en maatschappelijke organisaties. Als ze niet in een theater op de planken staan of acte de presence geven in een televisieprogramma, staan ze graag op het podium tijdens evenementen in de relatiesfeer.

Cabaretier boeken? Dit zijn onze tips

Een goede grappenkunstenaar heeft zijn eigen stijl, benadering en repertoire. De een dank zijn succes aan scherpe conferences, de ander is juist geliefd om onschuldige, vette grappen. Er zijn cabaretiers die hun publiek graag actief bij hun optreden betrekken en er zijn kleinkunstenaars die juist uitblinken in hun solo-act en de zaal met rust laten. Daarom enkele tips:

  • Kies een verteller of gangmaker waarvan u kunt verwachten dat uw doelgroep hem op prijs stelt
  • Bekijk op internet eens een paar shows voor u uw definitieve keuze maakt
  • Boek een podiumkunstenaar of stand-up comedian die past bij uw bedrijfsimago
  • Laat u adviseren door ons Quality Bookings team

Wat kost een cabaretier inhuren?

De kosten van een stand-up comedian of cabaretier inhuren hangen samen met uiteenlopende factoren. Hoe groot is de locatie en hoeveel gasten verwacht u? Wilt u beslist een bekende en veelgevraagde cabaretier inhuren, of gaat uw voorkeur uit naar een professional die juist in kleine kring geliefd is? Wat is de gewenste duur van het optreden? Wilt u een echte show om uw gasten te entertainen, of wilt u een komiek inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter? Al die vragen spelen een rol bij de prijsbepaling.

Er is nog een belangrijke factor: de voorbereidingstijd. Veel bedrijven en organisaties willen namelijk een cabaretier of komiek inhuren voor een conference op maat, waarin de eigen organisatie of een actueel thema wordt behandeld of bepaalde jubilerende collega’s of uitblinkers in de schijnwerpers worden gezet. Zo’n conference moet op maat worden geschreven en uitgeprobeerd. Dat verhoogt uiteraard de kosten.

Adviseren, selecteren en boeken

Wij weten precies wat u van de artiesten die wij vertegenwoordigen mag verwachten, of ze beschikbaar zijn, en of hun optreden past in uw budget. Een cabaretier inhuren al entertainer, spreker, presentator of dagvoorzitter? U krijgt van ons een gedegen advies en een scherpe offerte. En uiteraard zijn wij u op maat van dienst met het boeken van de humorist van uw keuze.