Management van 1000+ sprekers
Altijd de beste prijs
Binnen 24 uur offerte
Boekingsgarantie
20 jaar ervaring
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Info & boekingen
Cabaret op maat
3 november 2011

Cabaret op maat

Heeft u binnenkort een zakelijke bijeenkomst en bent u opzoek naar een cabaretier die cabaret op maat verzorgt? Dan bent u hier aan het juiste adres. Quality Bookings is een professioneel en betrouwbaar sprekersbureau en vertegenwoordigt de grootste sprekers die ons land rijk is. Het zal u niet verbazen dat we regelmatig ingeschakeld worden voor zakelijke events.

Wij hebben een intensieve samenwerking met de beste bekende cabaretiers en nieuwe talenten die een geweldig cabaret act op maat kunnen verzorgen. Op een passende wijze zullen zij uw boodschap in een hilarische act verwerken. Deze act zullen uw gasten niet snel vergeten! Het wordt een unieke ervaring, waar uw relaties nog lang over na zullen praten. Dat levert zeker een mooi rendement op!

Professioneel cabaret op maat

Quality Bookings is een bedrijf dat zorgt voor continue kwaliteit in het entertainment. Al het cabaret op maat dat u bij ons kunt boeken, wordt uitsluitend door professionele cabaretiers uitgevoerd. U hoeft dus niet bang te zijn voor artiesten die zich niet aan de afspraken houden.

Wij zoeken altijd op basis van uw evenement, bedrijf, doelgroep en doelstellingen de geschikte cabaretier. Onze professionals zijn veelgevraagd en behoren zonder uitzondering tot de crème de la crème van sprekend Nederland. Of het nu gaat om presentatoren, presentatrices, dagvoorzitters of interessante sprekers. Bij ons boekt u kwaliteit.

Fakespeech – cabaret op maat

Veel geboekt bij ons is de fakespeech. Deze wordt vaak ingezet als afsluiting van een congres of zakelijke bijeenkomst. Het is gebaseerd op het verborgen theater en heeft een nét even iets andere insteek dan gewoon cabaret. In de eerste instantie zullen uw gasten denken dat ze getrakteerd worden op de speech van een professor. Een geleerde, maar wél een ietwat verveelde professor.

En wat een redelijk saaie presentatie lijkt te worden, verandert ineens in een hele komische en ook nog zeer interactieve show. En natuurlijk eentje waarin uw boodschap duidelijk kan worden gecommuniceerd. Op die manier bent u er zeker van dat die bij gasten blijft hangen!

Offerte aanvragen voor professioneel cabaret

Wilt u graag impact maken met uw evenement of seminar en durft u wel iets anders te doen dan anders? Kies dan voor professioneel cabaret of een fakespeech op maat. Laat ons weten om welk evenement het gaat, wat de visie van uw bedrijf is en welke boodschap u wilt communiceren.

Wij zorgen dan voor een uitstekende match met een van onze professionele cabaretiers. Een offerte aanvragen kan telefonisch via 036 – 848 11 21 of per mail via info@quality-bookings.nl. Wij komen binnen 24 uur bij u terug met een voorstel op maat.