20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Cabaret op uw congres
19 januari 2010

Cabaret op uw congres

U organiseert binnenkort een congres voor zakelijke relaties of personeel. Het is dan belangrijk om uw boodschap op een originele en doeltreffende manier te communiceren.

Met cabaret op uw congres speelt u op safe. Humor is immers een krachtig wapen waarmee u vrijwel elke boodschap kunt brengen. Ook geeft het een luchtig randje aan elk evenement met een serieus karakter en zorgt het voor een prettige afwisseling van stijlen.

Een gelouterd cabaretier maakt van uw boodschap een beleving en creëert rondom uw thema en kernwaarden een up tempo comedy act die uw gasten niet snel zullen vergeten.

Alleen professioneel cabaret voor uw congres

Natuurlijk is het boeken van cabaret niet altijd een garantie voor succes. U heeft het ongetwijfeld al eens meegemaakt: u bent op een congres en de organisatie heeft een cabaretier ingehuurd. Maar in plaats van de gasten te inspireren en motiveren, heeft hij een tenenkrommend slechte act! Hij beledigt gasten en weet humor niet op gepaste wijze aan informatie te koppelen.

Dit is wel het laatste dat u op uw eigen bijeenkomst of seminar wilt meemaken. Boek het cabaret voor uw congres daarom altijd bij Quality Bookings. Wij beschikken over ruim 10 jaar ervaring op het gebied van live communicatie. Alle cabaretiers die u via ons boekt, zijn gedreven en gemotiveerde artiesten die precies weten hoe ze voor een zakelijk publiek moeten optreden. Professionals die zich vooraf altijd terdege voorbereiden en exact de juiste toon vinden om uw doelgroep aan te spreken.

Bekende cabaretier boeken voor uw congres

Een bekende cabaretier zorgt natuurlijk voor veel bezoekers op uw congres en heeft een positieve invloed op het imago van uw organisatie. Wilt u echt indruk maken? Dan is het inhuren van zo’n bekende persoonlijkheid een uitstekend idee.

Bij Quality Bookings onderhouden we intensief contact met alle bekende cabaretiers van Nederland. Wij kennen exact de verschillen tussen deze sprekers en weten zo altijd de juiste BN’er aan uw evenement te koppelen. Van Guido Weijers tot Jörgen Raymann en van Dolf Jansen tot Ali B: wij injecteren uw event met een gezonde dosis humor door u aan de juiste ludieke persoonlijkheid te koppelen.

Improvisatie cabaret op uw congres

Sinds de lama’s een echte tv hit zijn geworden, is improvisatie cabaret enorm populair in Nederland. Ook voor uw congres kan dit een interessante aanvulling zijn op het dagprogramma. De cabaretiers die u boekt via Quality Bookings, zijn in staat om op het podium ter plekke een act te bedenken op basis van de input vanuit de zaal. Elke show is anders! Laat uw klanten dingen over uw bedrijf roepen en onze stand up comedians maken er een gepaste act omheen.

Magical cabaret op uw congres

Als enige artiest in Nederland brengt Robert de Vries magical cabaret voor uw congres. Dit is een uptempo maatwerk act waarbij cabaret gecombineerd wordt met magie. Robert is veelvoudig Nederlands kampioen komisch goochelen en is bekend van De Nieuwe Uri Geller. Als geen ander weet hij hoe cabaret een congres naar een hoger niveau kan tillen. Aan de hand van uw informatie ontwikkelt hij een maatwerk act die uw gasten niet meer zullen vergeten.

Humoristische dagvoorzitter boeken

Cabaretiers zijn er in vele soorten en maten. De mogelijkheden om deze specialisten te boeken zijn bij Quality Bookings dan ook zeer divers. Een veel gekozen format door bedrijven is het inhuren van een dagvoorzitter met een achtergrond als cabaretier. Deze beschikt over de ultieme combinatie van vaardigheden om uw congres op entertainende wijze in goede banen te leiden en geregeld te zorgen voor een humoristisch intermezzo.

Een komische dagvoorzitter is niet alleen geschikt voor events in de entertainmentwereld, maar juist ook voor congressen en seminars met een serieus karakter. Zo weet u zeker dat uw evenement de juiste balans krijgt tussen humor en informatie en uw gasten met een tevreden gevoel en lach op het gezicht weer huiswaarts keren.

Advies over cabaret op uw congres

Wilt u gebruik maken van de knowhow van ons artiestenbureau op het gebied van cabaret? Bel dan naar ons kantoor en bespreek de mogelijkheden voor uw congres via 036 – 8481121. Bij ons kunt u putten uit een gevarieerd aanbod met de beste comedians van Nederland.