Cabaret congres

19 januari 2010, door trendwerk

Cabaret op uw congres? 

KLIK HIER —> voor ons aanbod cabaret voor congressen 

Cabaret congres
U organiseert binnenkort een congres voor zakelijke relaties of personeel. Hierbij is het van belang om uw boodschap op een originele en doeltreffende manier te communiceren. Met cabaret op uw congres speelt u op safe. Met humor kan bijna alles gezegd worden. De cabaretier maakt van uw boodschap een beleving. Hij maakt om uw thema, kernwaarden en/of boodschap een up tempo comedy act die uw gasten niet snel zullen vergeten. 

Alleen professioneel cabaret voor uw congres
U kent het wel, u bent op een congres en de organisatie heeft een cabaretier ingehuurd. Maar in plaats van uw gasten te inspireren en motiveren heeft hij een tenenkrommende slechte act. Hij beledigt uw gasten en weet niet op een passende wijze informatie met humor te brengen. Dit wilt u dus niet meemaken! Boek daarom altijd het cabaret voor uw congres bij Quality Bookings. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring op gebied van live communicatie. Alle cabaretiers die u via ons boekt zijn gedreven en gemotiveerde artiesten die precies weten hoe ze voor een zakelijk publiek moeten optreden.  

Bekende cabaretier op uw congres
Een bekende cabaretier zorgt natuurlijk voor veel traffic naar uw congres en geeft uw bedrijf een positief imago. Wilt u dus echt indruk maken? laat dan het cabaret op uw congres verzorgen door een bekende cabaretier. Wij hebben een intensief contact met alle bekende cabaretiers van Nederland en helpen u graag verder.  

Improvisatie cabaret op uw congres
Sinds de lama’s een echte tv hit zijn geworden is improvisatie cabaret enorm populair in Nederland. Ook voor uw congres is improvisatie cabaret een hele interessante aanvulling. De cabaretiers bekende op het podium een hele act op basis van de input van de zaal. Elke show is anders! Laat uw klanten dingen over u bedrijf roepen en onze cabaretiers maken er een gepaste act omheen.  

Magical cabaret op uw congres
Als enige artiest in Nederland brengt Robert de Vries magical cabaret voor uw congres. Dit is een uptempo maatwerk act waarbij cabaret gecombineerd wordt met magie. Robert is veelvoudige Nederlands kampioen komisch goochelen en is bekend van De Nieuwe Uri Geller. Robert weet als geen ander hoe cabaret op een congres moet zijn. hij maakt aan de hand van uw informatie een act die uw gasten niet snel meer zullen vergeten.  

Advies over cabaret op uw congres
Wilt u gebruik maken van onze knowhow van ons artiestenbureau op het gebied van cabaret en met ons contacten? Bel naar ons kantoor en wij helpen u graag verder: 036 848 11 21