20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Boekingen van professionele sprekers en artiesten
29 november 2010

Boekingen van professionele sprekers en artiesten

Binnenkort een evenement en u wilt sprekers of artiesten boeken? Het is altijd erg lastig om te bepalen welke persoonlijkheid het beste past bij uw event. Daarom adviseren wij u om uw boekingen uitsluitend via een erkend sprekersbureau te laten lopen. Een bureau zoals Quality Bookings.

Bij ons kunt u terecht voor de grootste namen en de bekendste sprekers. Of het nu gaat om sportsprekers, dagvoorzitters, trendwatchers of specialisten in bepaalde onderwerpen: u boekt ze allemaal via ons. Ook op korte termijn is dit vaak nog mogelijk.

Een geslaagde dag begint bij een geslaagde spreker

Een evenement is vaak zo goed als zijn beste spreker. Daarom is het van essentieel belang om een spreker in te schakelen die ook daadwerkelijk waarde toevoegt aan uw conferentie, seminar of bedrijfsfeest. En dat is vaak niet de meest voor de hand liggende spreker. U wilt juist iemand die uw publiek kan verrassen en boeien.

Maar: hoe vindt u zo’n succesnummer? Wij gebruiken graag onze jarenlange ervaring in het vak om u van een aanbod op maat te voorzien. Op basis van uw thema, de doelstellingen van uw bedrijf, maar ook uw budget. Met die informatie zorgen we voor een match made in heaven.

Boekingskantoor met professionele sprekers

Quality Bookings adviseert u altijd op maat voordat u definitief uw boeking plaatst. Wij maken op basis van uw evenement een offerte die past bij uw doelgroep en budget. Indien u uw boekingen via ons bureau laat lopen, heeft u de garantie dat u professionele en betrouwbare sprekers in huis haalt. Wij hanteren namelijk zeer hoge toelatingseisen voor alle sprekers bij ons bureau.

Als u al een voorkeur heeft voor een bepaalde artiest, dan kunt u natuurlijk ook direct om een vrijblijvende offerte vragen. We kunnen u echter ook verrassen met boekingen die u misschien zelf niet had bedacht, maar die wel heel geschikt blijken te zijn. Wij zetten onze jarenlange expertise hier graag voor in.

Boekingen door heel Nederland

Quality Bookings is werkzaam door heel Nederland en zelfs ver daarbuiten. Jaarlijks verzorgen wij de boekingen van honderden sprekers in binnen- en zelfs buitenland. Van grote bedrijven tot aan kleine particuliere bruiloften. Wij adviseren iedereen graag over de juiste keuze.

Wilt u ook professionele sprekers en artiesten boeken? Neem contact op voor de mogelijkheden: 036 848 11 21. U kunt ook een e-mail sturen naar info@quality-bookings.nl. Onze medewerkers verrassen u graag met een aanbod op maat, dat van uw evenement een doorslaand succes maakt!