20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Beurs entertainment voor meer traffic op uw stand
23 augustus 2011

Beurs entertainment voor meer traffic op uw stand

Deelname aan een vakbeurs is een fantastische manier om meer klanten te trekken en de relaties met bijvoorbeeld leveranciers te onderhouden. Het is niet voor niets een gebeurtenis waar een bedrijf vaak weken – zo niet maanden – naartoe werkt. Een succesvolle deelname aan een beurs is echter niet alleen afhankelijk van uw product of dienst.

Het is voor een groot deel óók afhankelijk van uw presentatie. Weet u met uw stand traffic te genereren? Is er voldoende entertainment bij uw stand, om op te vallen tussen al die andere stands op de beurs? Met Quality Bookings kunt u erop rekenen dat dit zo is. Wij helpen u namelijk snel en vakkundig aan een topspreker!

Opvallen op een overvolle beurs

Beurzen zijn bijzonder. Het zijn bruisende gelegenheden waar belangrijke relaties aangegaan worden. Het succes van een deelname aan een beurs kan een enorme impact hebben op de jaaromzet van een bedrijf. De drukte biedt kansen, maar het blijft ook altijd weer een uitdaging om op die overvolle beursvloer op te vallen tussen alle concurrenten.

U hebt een stand, u hebt verkopers, u hebt folders, maar u hebt niet automatisch ook heel veel bezoekers. Met beurs entertainment weet u zeker dat u een onuitwisbare indruk achterlaat op al uw bezoekers. En dat zullen er ongetwijfeld veel zijn! Bent u bang dat beurs entertainment niet past bij uw concept? We overtuigen u graag van het tegendeel!

Beurs entertainment en vakinhoudelijke kennis

Misschien denkt u: entertainment hoort niet thuis in mijn stand op de beurs. Maar: hebt u dan wel het juiste beeld van de vorm van entertainment die wij u kunnen bieden? Quality Bookings heeft een aantal speciale concepten ontwikkeld voor entertainment in stands op de beursvloer.

Dan hebben we het natuurlijk niet over een clown, maar over een enthousiaste, inspirerende spreker met vakinhoudelijke kennis die aansluit bij uw product of dienst. Of een presentatrice die in staat is om potentiële klanten steeds weer terug naar uw stand te laten komen. Geloof ons: beurs entertainment via Quality Bookings betekent absoluut meer rendement uit uw deelname!

Vraag vandaag nog een offerte op

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Welk concept we voor u in gedachten hebben? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dat kan via 036 – 848 11 21 of info@quality-bookings.nl.

Wij zoeken altijd het juiste entertainment bij uw doelstellingen, doelgroep en producten. Direct een offerte opvragen? Dat kan natuurlijk ook. Geef aan naar welke spreker uw voorkeur uitgaat of laat ons weten wat uw wensen en eisen zijn. Wij zorgen voor een passend voorstel; binnen 24 uur!