20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Betaalbare sprekers
26 november 2013

Betaalbare sprekers

Bent u op zoek naar een betaalbare spreker voor uw congres of seminar? Bij Quality Bookings hebben wij een zeer verrassend aanbod in betaalbare of goedkope sprekers. De betaalbare sprekers variëren van 750 tot 2500 euro. Uiteraard zijn dit wellicht sprekers die niet bekend zijn van tv of bij het grote publiek. Maar stuk voor stuk professionals die uw bijeenkomst kleur een diepgang kunnen geven.

Quality Bookings selecteert sprekers op verschillende eisen. Bekendheid kan een rol spelen, maar is niet het belangrijkst. Wij vinden het vooral belangrijk dat iemand boeiend kan vertellen over een bepaald onderwerp of sterk is in het presenteren of leiden van een dag. Door niet alleen voor bekendheid te gaan, heeft u de mogelijkheid om veel meer uit uw budget te halen.

Sprekers over tal van onderwerpen

Bij Quality Bookings vindt u betaalbare sprekers voor vrijwel alle onderwerpen. En we verzekeren u: al onze professionals zijn expert in hun vakgebied, weten hoe ze een boeiende presentatie kunnen geven en kunnen moeiteloos interacteren met uw publiek. Ze verstaan de kunst om uw boodschap duidelijk over te brengen.

Welke spreker uiteindelijk het beste aansluit bij uw event, hangt natuurlijk af van het thema en van uw doelstellingen. Gaat uw event bijvoorbeeld over big data of bitcoin, of bent u juist veel meer bezig met thema’s als duurzaamheid en innovatie? Voor big data wordt Annemarie van Campen bijvoorbeeld regelmatig geboekt, terwijl Ruud Koornstra weer een topper is op het gebied van duurzaamheid.

We houden rekening met uw budget

We begrijpen dat uw budget misschien niet het allerbelangrijkst is bij het boeken van een spreker, maar dat het wél een rol speelt. Daarom vinden we het belangrijk om een goede mix aan te bieden van sprekers in alle prijsklassen. U kunt dus bij ons ook zeker terecht voor een betaalbare spreker.

De uiteindelijke kosten hangen overigens niet alleen samen met de gage van de spreker, maar ook met zaken als de duur van uw evenement en eventuele reiskosten. Wilt u precies weten welk van onze betaalbare sprekers het beste past bij uw budget? Neem dan contact op via 036 – 848 11 21; onze specialisten helpen u graag verder.

Ook voor dagvoorzitters

Bij Quality Bookings kunt u niet alleen een betaalbare spreker vinden voor uw evenement, maar ook een geschikte dagvoorzitter of presentator/presentatrice. Die zorgt ervoor dat uw gehele evenement in goede banen wordt geleid en dat de verschillende onderdelen op het programma op de juiste manier worden ingeleid. Dit versterkt het effect en de impact van de dag.

Een belangrijk voordeel van het inschakelen van een goede dagvoorzitter is bovendien dat de overkoepelende boodschap – het idee dat u uw gasten wilt meegeven – steeds opnieuw duidelijk naar voren wordt gebracht. Zo weet u zeker dat uw boodschap nog lang bij uw publiek zal blijven hangen. Meer weten? Neem contact op via 036 – 848 11 21 of stuur een e-mail naar info@quality-bookings.nl.