20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Bekende spreker
13 december 2012

Bekende spreker

Uw bedrijf wil een seminar of congres organiseren en u hebt de schone taak gekregen om een passende presentator of spreker te regelen. Na een paar rondjes door de zoekmachine bent u er nog steeds niet uit; wie sluit nu het beste aan op de boodschap die u wilt overbrengen? En wie weet uw publiek van begin tot eind te boeien?

U kunt nog uren, dagen of weken doorzoeken, maar een betere optie is contact opnemen met Quality Bookings. Wij hebben namelijk altijd wel contact met een bekende spreker die geknipt is voor de taak. Wij helpen u graag met het vinden van die bekende persoonlijkheid, zodat uw evenement de belangstelling trekt die het verdient.

Ook al gezocht naar een professionele spreker?

Veel mensen zoeken ‘een’ spreker. Ze laten zich leiden door een bekende naam of gewoon door het prijskaartje. Dat is niet altijd de juiste manier om iemand te vinden. Bij Quality Bookings kunt u er op rekenen dat u altijd een bedreven en enthousiasmerende spreker boekt.

Wij begrijpen dat de spreker het visitekaartje vormt voor uw evenement; zelfs voor uw bedrijf. En dat u daar geen risico mee wilt lopen. Maar tegelijkertijd: u wilt uw gasten ongetwijfeld wél verrassen. En niet met de weliswaar bekende, maar ook dezelfde spreker aankomen die al uw concurrenten ook al op hun evenement hebben gehad.

Quality Bookings is dé partij die u hierbij kan ondersteunen. Wij helpen honderden bedrijven per jaar aan een geschikte keynote speaker of presentator. En natuurlijk houden we hierin rekening met uw budget, uw bedrijfsimago, uw doelgroep, het aantal mensen én de onderwerpen die ter sprake moeten komen.

Bekende sportspreker boeken

Een voorbeeld van zo’n professionele, bekende sprekers inhuren kan bijvoorbeeld een sportspreker zijn. Deze speakers staan bekend om hun doorzettingsvermogen en motivatie; ze hebben niet voor niets de top in de sport weten te bereiken. Ze hebben hun dromen waargemaakt en vertellen daar maar al te graag voor.

Sportsprekers kunnen vergeleken worden met ondernemers; ook die werken elke dag weer aan het realiseren van hun dromen. Daarom vormen ze een enorme inspiratiebron voor deze doelgroep. Het zal u dan ook niet verbazen dat onze sportsprekers vaak geboekt worden voor ondernemersevenementen.

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer weten over de bekende professionals die u via Quality Bookings kunt inschakelen? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het inschakelen van een trendwatcher of een dagvoorzitter? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Stuur een e-mail naar info@quality-bookings.nl of bel ons op 036 848 11 21. Wij nemen graag uw wensen en eisen met u door, zodat we u binnen 24 uur kunnen voorzien van een passend voorstel. Uiteraard geheel vrijblijvend. Maar: we adviseren u wél om snel te handelen. De agenda’s van onze professionals raken snel vol!