Bekende sporter boeken

31 mei 2013, door Otto de Vries

Iedere sporter, wel of niet actief, heeft een boeiend verhaal te vertellen. Over doorzettingsvermogen, motivatie, de ijzeren wil om te winnen, vallen en opstaan, teamspirit en omgaan met succes. Dat maakt dat veel bedrijven en organisaties vaak een bekende sporter boeken als spreker, presentator of dagvoorzitter.

Ook u kunt een bekende sporter boeken

Sport spreekt tot de verbeelding. Voor veel mensen dienen sporters als rolmodel en er zijn interessante verbindingen te leggen tussen de sportwereld enerzijds en het bedrijfsleven anderzijds. Sporters en ondernemers kunnen veel van elkaar leren. Met als extra voordeel dat topsporters gewend zijn aan de schijnwerpers. Daardoor resulteert een bekende sporter boeken vrijwel altijd in een evenement waar deelnemers vaak aan terugdenken.

Een voetballer of volleyballer, een bokser of tennisser, iedere individuele sporter of teamsporter heeft zijn of haar eigen verhaal. Sommige sportmensen combineren zakelijke optredens als spreker of presentator met hun actieve sportcarrière; andere sportieve grootheden zijn juist een tweede loopbaan begonnen als spreker of entertainer. Alle sprekers uit de sportwereld die wij vertegenwoordigen hebben ervaring met business events en zijn tot in hun tenen gemotiveerd om uw publiek te boeien.

Zonder zorgen een bekende sporter boeken

Wilt u zonder zorgen een bekende topsporter boeken? Dan bent u aan het goede adres bij Quality Bookings. Wij werken nauw samen met de meest gerenommeerde en geliefde sportsprekers van Nederland en kunnen u precies vertellen wat u van wie kunt verwachten. Vrijwel alle sporttypen zijn goed bij ons vertegenwoordigd.

U krijgt van ons een gedegen advies en een transparante offerte als u besluit een sportspreker in te zetten tijdens uw congres, evenement of bedrijfsfeest. De kosten die samenhangen met een bekende topsporter boeken variëren uiteraard. De eindprijs hangt af van het evenement, de duur van het optreden, de vereiste voorbereidingstijd en uiteraard van de populariteit van de sportman- of vrouw waar uw gedachten naar uitgaan.

Wanneer is een bekende sporter boeken interessant?

Een gepassioneerde sportman of – vrouw voegt altijd waarde toe aan uw evenement of bedrijfsfeest. Maar er zijn natuurlijk situaties waarin een bekende topsporter boeken bij uitstek interessant is. Een paar voorbeelden zijn:

  • Een bedrijfsfeest of personeelsdag met een sportief karakter
  • Een sales event waar presteren en teamspirit centraal staan
  • Een zakelijke netwerkbijeenkomst waar successen worden gevierd
  • Een evenement waar thema’s als motivatie en samenwerking aan bod komen

Zonder zorgen sportsprekers inhuren

Als u kiest voor een sportspreker, wilt u die zonder zorgen inhuren. Quality Bookings staat u met raad en daad terzijde. Op basis van uw wensen en informatie, adviseren wij u desgewenst welke bekende sporter past bij uw doelgroep en bij de doelstellingen van uw evenement. U hoort snel van ons of de topsporter van uw keuze beschikbaar is en welke afspraken er gemaakt kunnen worden over de voorbereiding. Uiteraard kunt u rekenen op solide boekingsprocedures, zodat u verzekerd bent van de tijdige aanwezigheid van uw professionele spreker, presentator of dagvoorzitter uit de sportwereld. Uw doel is ons doel: een evenement dat uw gasten lang bijblijft.