20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Bekende sporter boeken voor een inspirerende speech
31 mei 2013

Bekende sporter boeken voor een inspirerende speech

Iedere sporter, wel of niet actief, heeft een boeiend verhaal te vertellen. Over doorzettingsvermogen, motivatie, de ijzeren wil om te winnen, vallen en opstaan, teamspirit en omgaan met succes. Dat maakt dat veel bedrijven en organisaties vaak een bekende sporter boeken als spreker, presentator of dagvoorzitter.

Maar u begrijpt: niet elke fantastische sporter is ook een fantastische spreker. En zonder goede spreker, geen goed verhaal. Daarom heeft Quality Bookings alleen de allerbeste sportsprekers geselecteerd om mee samen te werken. Van Anky van Grunsven tot Annemarie Thomas, van Bart Veldkamp tot Björn Kuipers: stuk voor stuk toppers die uw evenement niet alleen deels invullen, maar ook echt verrijken!

Ook u kunt een bekende sporter boeken

Sport spreekt tot de verbeelding. Voor veel mensen dienen sporters als rolmodel en er zijn interessante verbindingen te leggen tussen de sportwereld enerzijds en het bedrijfsleven anderzijds. Sporters en ondernemers kunnen veel van elkaar leren. Met als extra voordeel dat topsporters gewend zijn aan de schijnwerpers. Daardoor resulteert een bekende sporter boeken vrijwel altijd in een evenement waar deelnemers vaak aan terugdenken.

Een voetballer of volleyballer, een bokser of tennisser, iedere individuele sporter of teamsporter heeft zijn of haar eigen verhaal. Sommige sportmensen combineren zakelijke optredens als spreker of presentator met hun actieve sportcarrière; andere sportieve grootheden zijn juist een tweede loopbaan begonnen als spreker of entertainer. Alle sprekers uit de sportwereld die wij vertegenwoordigen hebben ervaring met business events en zijn tot in hun tenen gemotiveerd om uw publiek te boeien.

Zonder zorgen een bekende sporter boeken

Misschien denkt u wel: zo’n bekende sporter boeken voor mijn evenement is niet haalbaar. Want wie moet ik kiezen? Geen zorgen. Bij Quality Bookings bent u aan het juiste adres. Wij werken nauw samen met de meest gerenommeerde en geliefde sportsprekers van Nederland en kunnen u precies vertellen wat u van wie kunt verwachten. Vrijwel alle sporttypen zijn bij ons goed vertegenwoordigd.

Wilt u één van onze toppers inzetten tijdens uw congres, evenement of bedrijfsfeest, dan krijgt u van ons niet alleen een transparante offerte, maar vooral ook een gedegen advies. We laten u zien welke sporter het beste matcht met uw evenement, zodat u zeker weet dat u de beoogde impact realiseert.

De kosten die samenhangen met een bekende topsporter boeken variëren uiteraard. Het exacte prijskaartje hangt af van:

  • het evenement
  • de duur van het optreden
  • de benodigde voorbereidingstijd
  • de populariteit van de sportman of -vrouw die u in gedachten hebt

U zult begrijpen; een bekende sporter die nog veel in de media is, rekent voor een boeking een hoger tarief dan een bekende sporter die wat minder in the picture is. Wij zorgen ervoor dat u precies de juiste combinatie krijgt; een spreker die ervoor zorgt dat uw gasten op het puntje van hun stoel zitten én die past binnen uw budget.

Wanneer is een bekende sporter boeken interessant?

Een gepassioneerde sportman of – vrouw voegt altijd waarde toe aan uw evenement of bedrijfsfeest. Maar er zijn natuurlijk situaties waarin een bekende topsporter boeken bij uitstek interessant is. Een paar voorbeelden zijn:

  • Een bedrijfsfeest of personeelsdag met een sportief karakter
  • Een sales event waar presteren en teamspirit centraal staan
  • Een zakelijke netwerkbijeenkomst waar successen worden gevierd
  • Een evenement waar thema’s als motivatie en samenwerking aan bod komen

En natuurlijk kunnen onze sprekers uw thema ook perfect in hun presentatie verwerken, zodat er een duidelijke link is met uw bedrijf of de thema’s die momenteel binnen uw bedrijf spelen.

Snel de beste sportsprekers boeken

Als u kiest voor een sportspreker, wilt u die zonder zorgen boeken. Quality Bookings staat u met raad en daad terzijde. Op basis van uw wensen en informatie, adviseren wij u desgewenst welke bekende sporter past bij uw doelgroep en bij de doelstellingen van uw evenement. U hoort snel van ons of de topsporter van uw keuze nog te boeken is. Zo weet u binnen ongeveer 24 uur precies waar u aan toe bent.

Uiteraard kunt u rekenen op solide boekingsprocedures, zodat u verzekerd bent van de tijdige aanwezigheid van uw professionele spreker, presentator of dagvoorzitter uit de sportwereld. Uw doel is ons doel: een evenement dat uw gasten lang bijblijft en waarop ze met veel enthousiasme zullen terugkijken.