20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Bekende Nederlanders boeken
31 mei 2013

Bekende Nederlanders boeken

Kunt u zich alle evenementen waar u ooit bij aanwezig bent geweest nog herinneren? Of alleen de evenementen die een onuitwisbare indruk op u hebben gemaakt? Omdat ze u hebben gemotiveerd, u hebben aangespoord tot een verandering die grote impact heeft gehad, of omdat u weet dat u zo’n seminar of congres waarschijnlijk nooit meer zult meemaken?

Grote kans dat dat niet alleen te maken had met het bedrijf dat het event organiseerde, maar ook met de spreker. Het is niet voor niets dat veel bedrijven bekende Nederlanders boeken voor hun event; daarmee zijn ze verzekerd van veel aanloop én extra veel impact. En dat is natuurlijk weer goed voor hun reputatie!

Hét adres om bekende Nederlanders te boeken

Topondernemers, artiesten, succesvolle sporters, wetenschappers van naam en faam, vloggers, soapsterren: de verhalen die ze als sprekers met ons delen, verschillen als dag en nacht. Maar ze hebben één ding gemeen: het zijn allemaal bekende Nederlanders. En als u één van deze bekende Nederlanders wilt boeken, bent u bij Quality Bookings aan een vertrouwd adres.

Of u nu bekende Nederlanders wilt boeken voor uw relatie-evenement of bedrijfsfeest; wij hebben altijd een professional die bij u past. We zetten onze jarenlange ervaring graag in om u te adviseren en zorgen voor een offerte op maat. Binnen 24 uur! Gaat u akkoord met de offerte? Dan zorgen we er natuurlijk ook voor dat de boeking tot in de puntjes wordt uitgevoerd.

U kunt bij ons zorgeloos de meest indrukwekkende, interessante en intrigerende bekende Nederlanders boeken. Zij zullen met passie spreken op uw evenement!

Bekende Nederlanders in alle soorten en maten boeken

Een Bekende Nederlander (BN’er) hoeft niet per se een ster te zijn die dagelijks te zien is in de media of op de cover van elke glossy prijkt. Ook topondernemers, succesvolle sportmensen, tv-presentatoren, acteurs, cabaretiers en bestsellerauteurs en topkoks behoren tot de categorie ‘populaire sprekers’ vanwege hun reputatie in grote of kleinere kring.

Bekende Nederlanders boeken is nog een kunst op zich. Want hoe klein ons kikkerland ook is, we zitten goed in de sterren en beroemdheden. Een presentator die dagelijks op tv te zien is, behoort al snel tot de categorie ‘Bekende Nederlander’. Met de komst van soaps, reality shows, YouTube, Facebook en Twitter, is het arsenaal aan BN’ers in rap tempo toegenomen.

Maar de ene BN’er is de andere niet. Als u één van de talrijke beroemdheden wilt inhuren, doet u er goed aan zich af te vragen wat u beoogt met de organisatie van uw bedrijfsfeest of seminar en wie wel of juist niet goed zal vallen bij uw doelgroep. Ook is het belangrijk of u een celebrity wilt inhuren om zijn of haar sprekerskwaliteiten of bekendheid en charisma. Het ‘waarom’ is belangrijk voor uw keuze.

Bekende Nederlanders boeken die matchen

Organiseert u een bedrijfsfeest waar gezelligheid en humor centraal staan? Dan kunt u een bekende soapster, topsporter of cabaretier inhuren. Heeft uw evenement een zakelijk karakter? Dan ligt een bedrijfsgoeroe, tv-presentator of trendwatcher boeken meer voor de hand. Het moet matchen. Bekende Nederlanders boeken is maatwerk.

Minstens zo belangrijk is of u een celebrity wilt inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter. Iedere BN’er brengt immers specifieke talenten en kwaliteiten mee. De een blinkt uit als verteller, de ander juist als gangmaker en verbinder. Wat hun specifieke rol ook is, Bekende Nederlanders boeken betekent gegarandeerd maximale belangstelling voor uw bedrijfsbijeenkomst.

Zonder zorgen een celebrity inhuren

Gaat u één van onze Bekende Nederlanders boeken, dan wilt u er zeker van zijn dat alles tiptop in orde is. Quality Bookings staat u met deskundige adviezen terzijde. Op basis van uw criteria maken wij desgewenst een voorselectie voor u. En natuurlijk werken we alleen met professionals, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over sterallures of onverwachte afzeggingen.

Heeft u al een BN’er op het oog die lijkt te matchen met uw uitgangspunten? Dan vertellen wij u graag wat de eerdere ervaringen van onze klanten zijn en leggen wij rechtstreeks het gewenste contact. Uiteraard zorgen we voor een heldere offerte en solide afspraken, zodat u precies weet waar u aan toe bent. En dat doen we vrijwel altijd al binnen 24 uur! Snel schakelen is natuurlijk belangrijk, want de agenda’s van toppers raken snel vol!