20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Arie Boomsma kiest voor Quality Bookings
17 februari 2020

Arie Boomsma kiest voor Quality Bookings

Arie Boomsma is eigenaar van de Vondelgym-sportscholen en veelgevraagd spreker over fitness en vitaliteit. Hij is Fitness & Health-specialist bij RTL Boulevard, maakt voor het AD de serie Fit met Arie en stond maar liefst 5x op de felbegeerde cover van Men’s Health. Hij schreef over sport en gezondheid onder meer de boeken De man en zijn lichaam (2012), Beweeg (2016) en FIT (2018), waarvan meer dan 75 duizend exemplaren verkocht werden.

Arie geeft op aanvraag lezingen die hij zelf omschrijft als pepsessies. Aan de hand van praktische oefeningen, snedige anekdotes en direct toepasbare tips weet hij elke groep te motiveren en inspireren. Op zijn eigen kenmerkende wijze vertelt hij over het stellen (en volhouden!) van doelen en het vinden van tijd voor beweging in een druk leven.

Trek jij je iets aan van het oordeel of de blik van anderen?Arie stimuleert je in zijn training om je eigen koers te varen, eventuele weerstand zonder genade overboord te gooien en op een prettige manier productief te zijn. Na de pepsessie lopen alle aanwezigen zonder uitzondering met een bak adrenaline en levenslust weer naar buiten!