Hoe innoveren bedrijven als Dyson, Philips, Panasonic en Nike? Wat gaat er fout bij hun productontwikkeling en hoe kan het beter? Wouter legt het uit aan de hand van sprekende projecten waar hij aan gewerkt heeft als ontwerper.

Biografie van Wouter Konings
Na zijn studie Industrieel Product Ontwerpen werkt Wouter bij Dyson in Engeland en Philips (Shavers). In 2003 start hij het ontwerp bureau SLIMDESIGN. Hier ontwikkelen ze consumenten elektronica voor multinationals als Siemens Fujitsu, Panasonic en scale-ups zoals Zepcam. Bedrijven benaderen SLIMDESIGN, omdat ze door een geïntegreerde ontwikkel aanpak zeer korte doorlooptijden kunnen behalen. Verder onderscheiden ze zich door hun ervaring in het ontwerpen van complexe projecten met grote productieaantallen (50K+ per jaar). Naast hat managen van de ontwerp de studio, begeleidt hij start-ups bij incubators Rockstart en YesDelft.

Wouter Konings boeken als spreker voor een lezing
Bent u op zoek naar hands-on inzichten omtrent het versnellen van productontwikkeling, of een van de aanverwante technische onderwerpen?. Wouter verzorgt graag een toegespitste presentatie en/of workshop.

Onderwerpen waarover hij een interessante en aansprekende lezing of workshop kan geven:
– Innovatie
– Industrial design
– Mechanische & elektrische engineering
– Rapid prototyping
– Product validatie
– Sourcing en productie in Azië
– Ontwikkeling van consumenten elektronica
– Ontwikkeling van video camera’s
– Internet of Things
– Sensoren
– Connectiviteit
– Kunstmatige intelligentie
– Video analyse
– Virtual reality
– Croud funding
– Start-ups

Contact opnemen met Wouter Konings
Wilt u Wouter Konings ook inhuren voor een lezing, gastcollege of workshop? Informeer bij Quality Bookings naar de mogelijkheden op basis van uw specifieke wensen. Ons enthousiaste team voorziet u graag van advies op maat.

Wouter Konings spreekt graag over:

Wouter Konings boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Wouter Konings. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21