Wouter Kleinsman

Het helpen van mensen is altijd al een passie van mij geweest. Door de jaren heen kwam ik in aanraking met zowel mkb-bedrijven als grote bedrijven die tegen het hetzelfde probleem aanliepen: hoe bereiken ze hun doelgroepen? Op een dag heb ik mijzelf voorgenomen om mijn uitgebreide kennis te gebruiken om bedrijven te ondersteunen om op een effectieve manier hun doelgroepen te vinden en te benaderen. Tot de dag van vandaag geniet ik iedere dag van het helpen van mensen en het is dan ook de leidraad in mijn leven.

Wouter Kleinsman is online-marketingdeskundige, blogger, trainer en enthousiaste spreker. Hij gaat geen uitdaging uit de weg als het gaat om het inspireren en activeren van ondernemers, marketeers en directeuren. Wouter spreekt over social-mediamarketing, online marketing, mediapsychologie, het online beïnvloeden van mensen en de dynamic customer journey.

Kennis van zaken
Sinds 2009 ben ik actief als spreker tijdens congressen, business-meetings en andere evenementen. Ik kan bogen op brede theoretische kennis én praktijkervaring op het gebied van social-mediamarketing, online-marketing, mediapsychologie, sociologie en neuromarketing. Door mijn ervaring in het MKB en grootbedrijven ken ik de problemen die bedrijven tegenkomen. Daardoor kan ik me uitstekend in het publiek verplaatsen.

Brede kennis
Dagelijks vergroot ik op diverse manieren mijn kennis op het gebied van social-mediamarketing, online-marketing, mediapsychologie, sociologie en neuromarketing. Door deze brede kennis kunt u mij dan ook boeken voor verschillende onderwerpen en bijeenkomsten.

Wouter Kleinsman spreekt graag over:

Wouter Kleinsman boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Wouter Kleinsman. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21