Workshop met Remco Claassen

Als professioneel trainer en coach hanteert Remco Claassen een stijl van werken die deelnemers actief meeneemt op een ontdekkingsreis naar persoonlijke ontwikkeling, met de nadruk op meer effectiviteit. Claassen, die zichzelf omschrijft als ‘multi-goeroe’, laat zich daarbij inspireren door een grote variëteit aan bronnen. Een workshop met Remco Claassen biedt een beklijvende combinatie van educatie, entertainment en empowerment.

Een workshop met Remco Claassen biedt diepgang

Claassen staat voor diepgang. Zijn beproefde trainingsmethode is goed gefundeerd. Hij biedt een op maat samen te stellen programma, waarin ervaringen en de vertaling naar de praktijk centraal staan en waarin ruimte is voor humor, interactie en anekdotes. Bedrijven die u voorgingen ervaren zijn trainingen als stevig, maar vooral enerverend en betekenisvol. ‘We kregen er energie van’.

De charismatische trainer, spreker en schrijver van inspirerende boeken over leiderschap en effectiviteit, startte zijn werkzame leven als ingenieur in de informaticasector. Hij bekwaamde zich in sales management en personal development management en koos van daaruit voor een zelfstandige loopbaan als trainer. Met de publicaties van zijn succesvolle boeken ‘IK’ en ‘WIJ’ brak hij definitief door in trainersland. Als spreker en performer beschrijft hij zichzelf als een kruising tussen Stephen R. Covey en Hans Teeuwen.

Thema’s voor een workshop met Remco Claassen

Leiderschap en effectiviteit vormen de rode draad in Claassens optredens als spreker, presentator en coach. Van daaruit is een veelheid aan onderwerpen en thema’s mogelijk: van persoonlijke effectiviteit, introspectie en verbaal meesterschap tot groepsdynamiek en leiderschapsontwikkeling. Een workshop met Remco Claassen levert in zakelijk perspectief inzicht op in het wat, hoe en waarom van ons functioneren, maar geeft ook antwoorden op privé-vraagstukken.

Als u Remco inhuurt voor een teambijeenkomst, hoeft u niet te vrezen voor pijnlijke, persoonlijke confrontaties. Deze trainer houdt niet van typologiemodellen, rollenspellen of bedreigende feedbacksessies, maar van reële kennisoverdracht en dynamische praktijkopdrachten die gericht zijn op bestaande werksituaties van de deelnemers. Iedere workshop wordt vooraf tot in de details met u besproken en intensief voorbereid.

Wat kost een workshop met Remco Claasen?

Wilt u Claassen inhuren voor een interactieve bijeenkomst, waarin leiderschap en effectiviteit centraal staan? Ons Quality Bookings team informeert u graag over de programmamogelijkheden en kosten. Die kosten hangen uiteraard samen met de omvang en duur van de door u gewenste sessie(s). Belangrijke factoren zijn verder: de locatie, de eventuele reis- en voorbereidingstijd en de in te zetten presentatietechnieken.

Een workshop met Remco Claassen is altijd maatwerk. Daarom krijgt u van ons een advies en een prijs op maat. Op basis daarvan kunt u de gewenste bijeenkomst direct bij ons boeken. Ook als u deze ‘multi-goeroe’ wilt inhuren als spreker, presentator of inspirator, zijn wij u graag met een advies en transparante offerte van dienst.

Workshop met Remco Claassen spreekt graag over:

Workshop met Remco Claassen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Workshop met Remco Claassen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21