Workshop rappen met Ali B

Ze zijn rap van tong, nemen geen blad voor de mond en zijn kunstenaars met woorden. Dan hebben we het natuurlijk over rappers. Als geen ander weten ze hun gevoelens te vertolken naar een treffende songtekst en hier een muzikale draai aan te geven. Wilt u voelen hoe het is om zelf rapper te zijn? Dan is een workshop rappen met Ali B boeken een uitstekend idee.

Workshop rappen met Ali B boeken

Ali B is een van de bekendste rappers in Nederland en heeft zijn populariteit verworven met een brede variëteit aan hits. Al vanaf zijn eerste nummer-1 hit Wat zou je doen met Marco Borsato verovert hij de harten van het publiek en wint hij prijs op prijs. Deze enthousiaste persoonlijkheid is dan ook als geen ander geschikt om een workshop rappen te verzorgen.

Na zijn aanvankelijke succes volgen nog vele andere. Ook nummers zoals Rampeneren, Ik ben je zat en Leipe mocro flavour krijgen in de loop der tijd een legendarische status. Dat komt niet alleen door de hoge kwaliteit van de instrumentals, maar ook door de natuurlijke rapgave van de artiest. Een workshop rappen met Ali B is dan ook een demonstratie van de absolute meester.

Training van een van de bekendste rappers van Nederland

Een workshop rappen met Ali B is niet alleen een leerzame ervaring voor iedereen die affiniteit heeft met deze muziekstroming, maar is daarnaast goed voor tal van hilarische situaties. Het zelf schrijven van een rapnummer en met name de uitvoering hiervan leidt tot vele onvergetelijke momenten. Dé ideale teambuilding sessie voor bedrijven die op zoek zijn naar een leuk uitje.

Het inhuren van Ali B is niet alleen het boeken van een gelouterd rapprofessional, maar ook van een deskundig presentator die zijn sporen in de televisiewereld inmiddels ruimschoots heeft verdiend. Al gedurende zijn rapcarrière is deze Bekende Nederlander te bewonderen in tal van televisieprogramma’s. Dit maakt dat hij elke training op natuurlijke en humoristische wijze weet te presenteren.

Ali B inhuren voor hilarische workshop rappen

Wie Ali B een beetje kent, weet dat hem inhuren een garantie is voor een uitstekende sfeer. Zijn aanstekelijke enthousiasme en charismatische persoonlijkheid zorgen voor een ongedwongen setting waarin ruimte is voor iedereen om te floreren. Een workshop rappen is hierdoor niet alleen leerzaam, maar bovendien erg leuk voor alle deelnemers.

Wilt u ook een workshop rappen met Ali B boeken? Het inhuren van deze aansprekende persoonlijkheid doet u natuurlijk via Quality Bookings. In nauw overleg met u verzorgen wij graag een training op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken en deze Bekende Nederlander te strikken voor uw evenement.

Workshop rappen met Ali B spreekt graag over:

Workshop rappen met Ali B boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Workshop rappen met Ali B. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21