Workshop marketing met Jos Burgers

Klanten zijn eigenlijk nét mensen. Het is de titel van een van de vele bestsellers van auteur en spreker Jos Burgers. Als geen ander weet hij wat er gaande is in de continu evoluerende marketingwereld en hoe bedrijven hier het beste mee kunnen omgaan. Tijdens een workshop marketing vertelt hij alles over het overtreffen van de klantverwachting en het verbeteren van prestaties.

Workshop marketing met Jos Burgers boeken

Een workshop marketing met Jos Burgers is een garantie voor een sessie die op zowel inhoudelijk als sociaal vlak een doorslaand succes is. Deze hoog aangeschreven marketingprofessional schreef in de afgelopen decennia tal van bestsellers en wordt geprezen om zijn extensieve kennis van het marketingdomein.

Een van zijn grote specialismes is het verbeteren van de klantrelatie. Het simpelweg tevreden stellen van een klant is namelijk niet genoeg. Pas als zijn verwachtingen meermaals worden overtroffen, transformeert hij naar een loyale fan die de onderneming vele jaren trouw blijft. Tijdens een workshop marketing legt Jos Burgers hoe je als bedrijf in dit opzicht het verschil kunt maken.

Training of seminar van gerenommeerd spreker

Een workshop marketing met Jos Burgers betekent een training op maat van een gelouterd docent. Met een achtergrond als docent Marketing & Marktonderzoek en als veelgevraagd gastdocent tijdens uiteenlopende gelegenheden, beschikt hij over de vaardigheden om zelfs complexe materie toegankelijk te maken voor een brede doelgroep.

Als een van de meest gevraagde managementsprekers in Nederland heeft hij affiniteit met uiteenlopende branches en weet hij theoretische stof op een leuke manier direct toepasbaar te maken. Een workshop met Jos Burgers is scherp, humoristisch en wordt gegarandeerd nooit saai. Niet voor niets willen tal van grote bedrijven hem inhuren voor een seminar of training.

Jos Burgers inhuren voor workshop marketing

Een workshop marketing met Jos Burgers boeken is niet alleen een uitstekende investering voor bedrijven, maar voor elke organisatie die zich richting de buitenwereld anders wil gaan verkopen. Deze gelouterde spreker houdt zijn toehoorders een spiegel voor en laat hen anders kijken naar hun eigen werkzaamheden. Wat kan er anders en hoe kan het beter?

Aan de hand van diverse inspirerende praktijkvoorbeelden laat hij zien hoe ogenschijnlijk kleine details in de dagelijkse praktijk een groot verschil kunnen maken. Wilt u ook een workshop marketing met Jos Burgers boeken? Het inhuren van deze veelgevraagde spreker doet u natuurlijk via Quality Bookings. Ons team zit voor u klaar om meer informatie te verstrekken.

Workshop marketing met Jos Burgers spreekt graag over:

Workshop marketing met Jos Burgers boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Workshop marketing met Jos Burgers. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21