Wolter Tjeenk Willink

Wolter Tjeenk Willink is oprichter/directeur van Traffic Builders Zoekmachinemarketing en mede-oprichter van Traffic Builders People, een werving & selectiebureau, gespecialiseerd in online marketing vacatures.

Zoekmachinemarketing
Wolter Tjeenk Willink heeft meer dan tien jaar ervaring met zoekmachinemarketing (SEO/SEA), webanalyse en conversie-optimalisatie voor diverse opdrachtgevers in Travel, Online Retail, Finance en Zakelijke Dienstverlening.

Spreker
Als veelgevraagd gastspreker is hij betrokken bij onder andere de Webwinkel Vakdagen, IAM, de Google Analytics User Conference, het Emerce Conversion Event en Search Engine Strategies. Daarnaast is hij als gastdocent verbonden aan Business University Nyenrode en Hogeschool InHolland en als blogger aan Marketingfacts en Frankwatching. Verder is Tjeenk Willink als voorzitter van de Taskforce Search van branchevereniging IAB Nederland een van de initiatiefnemers van de Gedragscode Zoekmachinemarketing en de Search Marketing Thursdays. Wolter Tjeenk Willink is te boeken als spreker over onderwerpen als zoekmachinemarketing, SEO, Google Adwords, Online marketing, webanalytics en social media.

Wolter Tjeenk Willink spreekt graag over:

Wolter Tjeenk Willink boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Wolter Tjeenk Willink. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21