20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Winston Gerschtanowitz Copyright foto: William Rutten

Winston Gerschtanowitz als spreker boeken

Ben je op zoek naar een veelzijdige, inspirerende spreker voor je volgende evenement? Overweeg dan Winston Gerschtanowitz, een bekende naam in de Nederlandse entertainmentindustrie. Deze pagina biedt je een diepgaand inzicht in de carrière van Winston, zijn expertise als spreker, en de redenen waarom hij de perfecte keuze is voor jouw evenement. Ontdek meer over zijn unieke benadering van onderwerpen variërend van media en entertainment tot ondernemerschap.

Winston Gerschtanowitz

Ondernemer, investeerder en presentator

Over ondernemerschap en media

Winston Gerschtanowitz brengt een schat aan ervaring in zowel de mediawereld als het ondernemerschap. Hij heeft een unieke kijk op de integratie van media in de hedendaagse zakelijke wereld en de impact ervan op marketing en merkontwikkeling. Zijn lezingen zijn doordrenkt met inzichten uit zijn eigen ervaringen als commercieel directeur en medeoprichter van Media Republic. Kies voor Winston als je geïnteresseerd bent in onderwerpen zoals de evolutie van media, innovatieve marketingstrategieën, en de uitdagingen van het moderne ondernemerschap.

Winston Gerschtanowitz inhuren voor een lezing

Het boeken van Winston Gerschtanowitz voor je evenement is eenvoudig en transparant, dankzij de all-inclusive tarieven en snelle offerteservice van Quality Bookings. Het proces begint met het invullen van een aanvraagformulier, waarna je binnen 24 uur een offerte ontvangt. Ons team ondersteunt je gedurende het hele proces, van boeking tot evenement, om te zorgen voor een vlekkeloze ervaring. Met onze tevredenheidsgarantie ben je verzekerd van een inspirerende en memorabele lezing.

Biografie van Winston Gerschtanowitz

Geboren in 1976 in Amsterdam, heeft Winston Gerschtanowitz zich ontwikkeld tot een veelzijdige persoonlijkheid in de Nederlandse entertainmentindustrie. Na zijn opleiding aan de Amsterdamse Academie Bank en Financiën en de Media Academie Productie en Televisie, maakte hij zijn eerste stappen in de wereld van media en entertainment. Zijn carrière begon met modellenwerk, gevolgd door een vroege start in de televisiewereld als presentator.

Zijn doorbraak kwam met zijn rol in de populaire soapserie Goudkust. Daarna richtte Winston zich meer op presenteren, waarbij hij een vast gezicht werd in programma’s als Wannahaves, Sterrenjacht en RTL Boulevard. Zijn veelzijdigheid bleek uit zijn deelname aan shows zoals Dancing on Ice en zijn rol als hoofdpresentator van RTL Boulevard.

Naast zijn televisiewerk, heeft Winston zich ook onderscheiden als ondernemer. Hij was commercieel directeur bij Talpa en medeoprichter van Media Republic, waar hij zich richtte op multimediale concepten en videogameproductie. Zijn ervaringen in deze rollen hebben hem een uniek inzicht gegeven in de zakelijke wereld, wat hem een gewilde spreker maakt op het gebied van ondernemerschap en media.

Zijn expertise als dagvoorzitter en presentator komt voort uit zijn ruime ervaring in de media. Zijn natuurlijke charisma en vaardigheid in het leiden van gesprekken maken hem de ideale keuze voor elke conferentie, seminar of evenement. Met zijn dynamische aanpak en zijn vermogen om complexe onderwerpen op een toegankelijke manier te presenteren, is Winston Gerschtanowitz een toegevoegde waarde voor elk evenement.

In zijn lezingen deelt Winston zijn inzichten en ervaringen, variërend van zijn tijd in de entertainmentindustrie tot de lessen die hij heeft geleerd als ondernemer. Hij biedt een unieke mix van inspiratie, entertainment en praktische adviezen, wat hem een perfecte spreker maakt voor een breed scala aan evenementen. Zijn verhalen zijn niet alleen boeiend, maar ook verrijkend, met concrete lessen en inzichten die toepasbaar zijn in zowel de zakelijke als persoonlijke sfeer.

Als je Winston Gerschtanowitz boekt voor je evenement, kun je rekenen op een inspirerende, energieke en inhoudelijk sterke presentatie. Zijn vermogen om zijn publiek te betrekken en te boeien, gecombineerd met zijn uitgebreide kennis en ervaring, maakt hem een uitzonderlijke keuze voor elke organisatie die op zoek is naar een spreker die zowel informatief als vermakelijk is. Met zijn professionele aanpak en diepgaande inzichten in media en ondernemerschap, is hij een ideale toevoeging aan elke bijeenkomst of evenement.

 

Onderwerpen
Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000

Reviews over Winston Gerschtanowitz

Schrijf een review

Video met Winston Gerschtanowitz

Meer informatie & boekingen

Winston Gerschtanowitz inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Winston Gerschtanowitz
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers