Winfried Bayens

Journalist Winfried Bayens, voormalig verslaggever en presentator van het NOS Jeugdjournaal, is een getalenteerd televisie- en radiopresentator die tevens nieuwe formats ontwikkelt.

Jeugdjournaal
Na zijn journalistieke opleiding werkt Winfried Bayens vier jaar voor NOVA. Daarna start hij als verslaggever voor het NOS Jeugdjournaal. Zijn werk voor het jeugdjournaal wordt bekroond met onder meer De Gouden Tape van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren, een prijs voor aanstormend tv-talent, en de Cinekid-publieksprijs.

Journaal op 3
Naast zijn televisiewerk is Wilfried Bayens ook bij BNN te beluisteren in het radio-programma BNN Today, aanvankelijk als side-kick, later als (mede-)presentator. Ook treedt hij bij 3FM in de nacht op als DJ. Voor de afdeling Actueel van de NOS neemt Bayens bovendien de verslaggeving en presentatie voor zijn rekening van enkele speciale live-uitzendingen. In 2007 is hij betrokken bij de ontwikkeling van een nieuw nieuwsbulletin op Nederland 3 en treedt hij vervolgens op als verslaggever, presentator en samensteller van het NOS Journaal op 3. Aan het einde van dat jaar besluit Baijens de NOS te verlaten en richt hij het bedrijf KNZPT op. Daarmee ontwikkelt hij nieuwe formats voor tv, live-events, en (multimedia-) projecten voor enkele artiesten (videoclips, dvd’s, websites, marketingstrategieën). In 2008 presenteert Bayens de VPRO Wetenschapsquiz Junior.  In het land treedt hij daarnaast regelmatig op als presentator bij zeer uiteenlopende evenementen.

Winfried Bayens spreekt graag over:

Winfried Bayens boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Winfried Bayens. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21