Wim Schuurmans is een succesvol ondernemer die alles weet van klantbeleving en het creëren van waarde. U kunt Wim Schuurmans inhuren als spreker. In zijn lezingen doet hij onder andere uit de doeken, hoe het succes van bedrijven als HEMA en Apple tot stand kwam.

Apple
Schuurmans werkte eind jaren tachtig als vertegenwoordiger voor Apple. Zodoende maakte hij de opbouw van het bedrijf in die jaren van dichtbij mee. In zijn lezingen gebruikt hij zijn ervaringen binnen het bedrijf.

Schuurmans was in het vervolg van zijn loopbaan erg succesvol als ondernemer. Zo werd zijn bedrijf Experientis B.V. in 2012 en 2013 door het Financieel Dagblad, Graydon, KPMG en ABN Amro uitgeroepen tot FD Gazelle.

Schuurmans heeft tevens diverse boeken gepubliceerd en is daarnaast veel actief als spreker. In zijn lezingen deelt hij de geheimen van grote bedrijven als HEMA en Apple en laat zijn luisteraars zodoende nadenken over hun eigen onderneming. Ook legt hij uit hoe ondernemers waarde kunnen toevoegen en meer rendement uit hun bedrijf kunnen halen.

Klantbeleving
Een ander belangrijk onderdeel van zijn lezingen en presentaties is klantbeleving. Volgens Schuurman bevinden wij ons in een tijdperk van belevenis- en betekeniseconomie en draait een belangrijk deel van het ondernemerschap om klantbeleving.

Wilt u Wim Schuurmans inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Wim Schuurmans spreekt graag over:

Wim Schuurmans boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Wim Schuurmans. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21