Stand-up comedian Wilko Terwijn kan gerekend worden tot de groten in het Nederlandse comedycircuit. Hij heeft een grote grapdichtheid en komt dagelijks met nieuw, actueel materiaal.

Tekstschrijver
Wilko Terwijn is vaste headliner van de Comedy Explosion, en speelt veel en overal. Daarnaast is Wilko een van de vele vaste gezichten van het Comedy Theater in de Nes, de thuisbasis van de Comedy Explosion. Voorts is Terwijn wellicht de meest gevraagde tekstschrijver van de Nederlandse televisie. Hij schrijft onder andere voor Jörgen Rayman, Javier Guzman en Claudia de Breij en verleent medewerking aan tal van programma’s, waaronder Ook dat nog. Op de radio is hij veelvuldig te horen bij KX Radio, BNN United, Giel Beelen, Rob Stenders en Patrick Kicken.

Improvisatie
Wilko Terwijn heeft vele prijzen gewonnen en speelt op prestigieuze internationale comedyfestivals. Hij heeft inmiddels vijf Oudejaars conferences en vijf solotheaterprogramma’s op zijn naam staan. In zijn functie van creatief leider van het Comedy Cafe Amsterdam begeleidt Terwijn daarnaast vele jonge comedy talenten. Bovendien is hij vaste gastspeler bij De Grote Improvisatie Show van Ruben van der Meer en Tijl Beckand.

Wilko Terwijn spreekt graag over:

Wilko Terwijn boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Wilko Terwijn. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21