20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Wilfried Finkers

Wilfried Finkers als spreker boeken

Cabaretier Wilfried Finkers, broer van Herman, spreekt regelmatig op congressen, dorpsfeesten, bedrijfsfeesten en dergelijke.  Als er al genoeg zinnigs over een bepaald onderwerp gezegd is, wordt het tijd hem erbij te halen.

Wilfried Finkers

Cabaretier

Schlemiel
Wilfried Finkers, geboren te Almelo, studeerde biologie, maar al tijdens de studie probeert hij het leven van een andere, humoristische kant te bekijken. Van 1987 tot en met 2000 figureert Wilfried (meestal als schlemiel) in de voorstellingen van zijn oudere broer Herman, en levert hij zo’n veertig procent van het tekstmateriaal. Ook verzorgt hij de techniek. Als Herman in 2000 stopt met optreden, gaat Wilfried aan de slag bij het Rabotheater in Hengelo. Vanaf 2002 werkt hij bovendien mee aan de voorstellingen van het komische duo Ernesto en Marcellino.

Droge humor
U kunt Wilfried Finkers strikken voor een spreekbeurt. Zijn benaderingswijze is geschikt voor alle leeftijdscategorieën. Zijn stijl is bekend van de voorstellingen van Herman Finkers en van ‘Ernesto en Marcellino met Wilfried Finkers’. Zowel voor Herman als voor Ernesto en Marcellino heeft Wilfried teksten geschreven. Vooral de shows met Herman werden gekenmerkt door droge humor, absurdistische verhalen en visuele grappen. De humor van Wilfried is dan ook betrekkelijk tijdloos; de actualiteit komt maar zelden ter sprake.

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000

Reviews over Wilfried Finkers

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Wilfried Finkers inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Wilfried Finkers
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers