Cabaretier en schrijver Vincent Bijlo (1965) staat bekend om zijn rake observaties en scherpe teksten. Hij kan voor bedrijven zowel een column op maat schrijven als een complete voorstelling geven.

Cabaret en journalistiek
Vincent Bijlo is vanaf zijn geboorte blind. Zijn jeugd brengt hij ten dele door op het Koninklijk Instituut tot Onderwijs voor Slechtzienden en Blinden in Huizen. Na het VWO studeert Bijlo enkele jaren Nederlands aan de Universiteit Utrecht. Hij gaat ook met succes optreden als cabaretier en behaalt in 1988 zowel de publieks- als de persoonlijkheidsprijs op het Leids cabaretfestival. Daarop volgt een groot aantal succesvolle theatervoorstellingen.

Vincent Bijlo is tevens columnist en hij schrijft regelmatig journalistieke bijdragen voor Trouw en NRC Handelsblad. Hij publiceert diverse boeken, waaronder de romans Het instituut (1998) en De woordvoerder (2003). Ook verzorgt Bijlo regelmatig een column bij BNR-nieuwsradio. Verder presenteert hij op radio 1 wekelijks Hollanddoc-radio, het radiodocumentaire-programma van de publieke omroep. Daarnaast is hij politiek actief.

Column op maat
Voor het bedrijfsleven schrijft Vincent Bijlo columns in zijn karakteristieke stijl. Hij maakt met genoegen een scherpe column op maat om de inhoud van uw bijeenkomst nog beter uit de verf te laten komen. Bijlo schrijft over de door u aangegeven thematiek, de filosofie van het bedrijf of een persoon en draagt deze op een unieke en scherpe manier voor tijdens de bijeenkomst. Ook een cabaretvoorstelling is exclusief voor uw gezelschap of bedrijf te boeken. Een voorstelling van Vincent Bijlo staat garant voor een middag of avond vol humor maar biedt ook stof tot nadenken. Er is in overleg veel mogelijk en uiteraard kan hij aan de voorstelling een bijzondere draai geven.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Vincent Bijlo spreekt graag over:

Vincent Bijlo boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Vincent Bijlo. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21