Victor Mids is een bekende illusionist en arts. Hij beheerst hiermee een unieke combinatie van disciplines, waarmee hij illusie en wetenschap op onnavolgbare manier met elkaar laat samensmelten. Zijn kenmerkende stijl is bekend van televisie en tal van organisaties willen hem inhuren voor een fascinerende inkijk in een wereld waarin niets is wat het lijkt.

Biografie van Victor Mids

Victor Mids wordt geboren op 1 april 1987 in Delft. Hij begint al vroeg met goochelen en maakt dankzij zijn talenten op twintigjarige leeftijd zijn televisiedebuut. Zijn carrière ontwikkelt zich stormachtig en hij maakt onder meer indruk door de tussenstand van Serious Request in 2009 goed te voorspellen. Het blijkt de opmaat naar een loopbaan vol successen.

In 2013 rondt de illusionist zijn opleiding tot arts met goed gevolg af. Hij besluit er weliswaar niet zijn beroep van te maken, maar gebruikt zijn kennis over het menselijk brein wel om baanbrekende illusies en experimenten te creëren. Het is deze unieke combinatie waardoor steeds meer bedrijven hem boeken als illusionist of als spreker voor een lezing over mindexperimenten.

Victor Mids boeken als spreker op een congres of symposium

Een vakgebied waarin Victor Mids zich door zijn unieke achtergrond in de loop der jaren steeds verder in specialiseert is neuromagic. Dit is een combinatie van illusionisme, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid. Hij neemt hierbij afscheid van de klassieke manier van goochelen en voert zijn publiek op een luchtige en intelligente manier langs een scala aan illusies en neuropsychologische experimenten.

Tijdens de lezingen en optredens waarvoor bedrijven hem inhuren, speelt een aantal centrale vragen een rol. Hoe makkelijk bent u af te leiden? Hoe wis je iemands geheugen? En bestaat er eigenlijk wel een vrije wil? Ervaar zelf hoe makkelijk uw eigen hersenen en zintuigen voor de gek zijn te houden en verwonder u over een wereld waar u tot op heden alleen nog van had horen zeggen.

Spreker Victor Mids inhuren voor een lezing of workshop

Grote bekendheid geniet Victor Mids van Mindf*ck, een populair-wetenschappelijke goochelshow op televisie die afrekent met het klassieke imago van glittergordijntjes en doorgezaagde weesmeisjes. In het programma krijgen diverse bekende en onbekende Nederlanders onverklaarbare illusies voorgeschoteld.

De kijker krijgt hierbij onder andere inzicht in de achterliggende psychologische principes zoals afleiding, non-verbale communicatie en beïnvloeding van het onderbewustzijn. Bedrijven of organisaties die de illusionist inhuren voor een optreden, kunnen rekenen op een vergelijkbaar spektakel vol verwondering. Victor Mids is hierdoor ook bij uitstek geschikt in een rol als dagvoorzitter voor intrigerende goochelintermezzo’s tussen presentaties door.

Contact opnemen met Victor Mids

Wilt u Victor Mids ook inhuren als spreker, dagvoorzitter of eenvoudigweg als illusionist tijdens uw evenement? Ook een workshop goochelen behoort in overleg tot de uitgebreide mogelijkheden. Neem contact op met Quality Bookings voor meer informatie en een gericht advies op maat.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Victor Mids spreekt graag over:

Victor Mids boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Victor Mids. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21