Victor Deconinck

Journalist, presentator en onderwijskundige Victor Deconinck is te boeken als dagvoorzitter, discussieleider of spreker.

Twee Vandaag
Victor Deconinck start zijn carrière in de dagbladjournalistiek. Door een tijdelijke overstap naar het onderwijs en een studie Orthopedagogiek leert hij de onderwijswereld door en door kennen. Een drietal door hem gepresenteerde TELEAC cursussen over onderwijs brengt Deconinck vervolgens in contact met het medium televisie. Na een periode bij de NOS (NOVA en Studio Sport) maakt hij in 1994 de overstap naar de TROS. Bij deze omroep wordt hij een van de presentatoren van het dagelijkse actualiteitenprogramma 2 Vandaag. Daarnaast presenteert hij voor TELEAC een aantal cursussen voor ondernemers, onder meer over Financieel Management, Time Management en Ziekteverzuim. In 2008 sluit Deconink zijn carrière als televisiepresentator af.

Deskundig dagvoorzitter
De onderwijservaring van drs. Victor Deconinck komt hem van pas bij het geven van trainingen en cursussen en bij het adviseren van organisaties. Zijn mediaervaring is hem eveneens van nut bij het voorzitten van congressen en het leiden van discussies. Deconinck is zowel een deskundig dagvoorzitter als een levendige discussieleider. Hij verzorgt tevens lezingen.

Alle gages van bekende presentatoren en sprekers worden op aanvraag en uitsluitend op offertebasis verstrekt. Voor informatie over beschikbaarheid, inhuren en boekingen van deze spreker/dagvoorzitter kunt u contact opnemen met ons artiestenbureau.

Victor Deconinck spreekt graag over:

Victor Deconinck boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Victor Deconinck. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21