Trendwatcher blockchain

Heeft u al eens gehoord van de Bitcoin of de Blockchain? Over de grote en open digitale database die eerlijkheid garandeert met cryptologie en gelijktijdig beheer door alle gebruikers?

Dan weet u ongetwijfeld dat dit uiterst complexe onderwerp vaak meer vragen oproept dan beantwoordt. De achterliggende technologie is namelijk ingewikkeld en de overvloed aan tegenstrijdige informatie enorm.

De trendwatchers en Blockchain-kenners van Quality Bookings scheppen orde in deze chaos en vertalen de complexe materie naar een begrijpelijke lezing. Ze zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in uiteenlopende branches en delen met u de vele toepassingsmogelijkheden van deze disruptieve technologie. Een technologie die oude systemen onvermijdelijk vervangt vanwege zijn voordelen op het gebied van kosten en efficiëntie. Maar die voor investeerders ontegenzeglijk bepaalde risico’s met zich meebrengt.

Onze sprekers schijnen hun licht onder meer op het risicovolle ICO-beleggen en investeringsclubs. Ze komen met een helder en evenwichtig verhaal over kansen en bedreigingen van de Blockchain. En zetten de zaal met scherpe analyses en voorspellingen aan het denken over de tekortkomingen van bestaande systemen.

Bent u weliswaar bekend met een term als Bitcoin, maar weet u niet van de hoed en de rand? En wilt u meer weten over de exacte technologie achter de Blockchain?

Boek dan de gespecialiseerde sprekers van Quality Bookings voor een maatwerk lezing die al uw vragen over het onderwerp beantwoordt. De diverse achtergrond van onze sprekers op het gebied van training, onderwijs, de creatieve sector, topsport en ICT zorgen voor een inhoudelijk ijzersterke presentatie die uw aandacht vanaf het eerste moment grijpt.

De interactieve lezing vol snedige anekdotes neemt u op een begrijpelijke manier mee in de wereld van Nodes, Miners en Satoshi Nakamoto. Heeft u na afloop nog vragen? Uiteraard heeft u de kans om deze te stellen en ook nog een praatje met onze sprekers te maken.

Na deze lezing bent u in staat een goed onderbouwde mening te vormen over de Blockchain en de manier waarop deze technologie de toekomst van u, uw onderneming en de wereld gaat veranderen.

Trendwatcher blockchain spreekt graag over:

Trendwatcher blockchain boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Trendwatcher blockchain. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21