Raymond ter Horst en Etienne van ‘t Kruys brengen de uiterst complexe informatie over de Blockchain en Bitcoin in eenvoudige taal over aan hun publiek. De grote en open digitale database waarin eerlijkheid gegarandeerd wordt door middel van cryptologie, en door alle gebruikers tegelijk beheerd wordt.

De Blockchain trendwatchers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen deze revolutionaire trend in de meest voorkomende branches. Een technologie die alles te maken heeft met het durven loslaten van bestaande vertrouwde systemen. Een technologie die veel processen goedkoper en efficiënter kan maken. Ook de mogelijkheden die er voor investeerders zijn, zijn voor de heren bekend terrein. Ze zijn bekend met het risicovolle ICO-beleggen en investeringsclubs.

Raymond en Etienne komen met een helder en evenwichtig verhaal over kansen en bedreigingen van deze aanstormende technologie. Het duo is scherp in hun analyses en zetten hun zaal aan het denken over de bestaande systemen.

Dus heeft u vaag gehoord over Bitcoins? Gelezen over Ethereum of andere cryptocurrencies? Vraagt u zich af wat de Blockchain is? Wilt u meer weten over deze ontwikkeling die volgens sommigen het hele bestaande financiële systeem op de kop gaat gooien? Raymond en Etienne komen graag om u te informeren over deze technologie die al wel internet 2.0 genoemd wordt.

De ervaring die zij hebben in training, educatie, de creatieve sector ICT en topsport zorgen ervoor dat u van het begin tot het eind geboeid zult zijn. De duo-presentatie maakt het extra dynamisch.

Met deze interactieve lezing vol persoonlijke anekdotes nemen zij u in begrijpelijke taal mee naar de wereld van de Nodes, de Miners en vanzelfsprekend Satoshi Nakamoto. Vanzelfsprekend krijgt u de gelegenheid vragen te stellen en na afloop een praatje met ze te maken.

Na deze lezing bent u in staat een goed gefundeerde mening te vormen over de Blockchain en wat voor rol deze technologie voor u, uw onderneming en de wereld kan en mag betekenen.

Trendwatcher blockchain spreekt graag over:

Trendwatcher blockchain boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Trendwatcher blockchain. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21