Info & boekingen
Tooske Ragas Copyright foto: William Rutten

Tooske Ragas Presentator en Dagvoorzitter.

Tooske Ragas als spreker boeken

Tooske Ragas is een veelzijdige professional met een solide reputatie als spreker en in het vak van presentator en dagvoorzitter. Voor de bezoekers aan uw seminar is zij een bekend gezicht, wat een extra reden is om haar te boeken. Hoofdreden is de professionaliteit waarmee Ragas als presentator de programmaonderdelen van uw congres of seminar met elkaar vervindt en als dagvoorzitter invulling geeft aan warm en oprecht gastvrouwschap.

Met haar gymnasiumdiploma op zak neemt de voormalige Miss Overijssel tijdelijk afscheid van de boeken en trekt ze een jaar lang met het internationale theaterprogramma Up with People de wereld in. Ze keert terug naar Nederland en naar de boeken om af te studeren in de Engelse Taal en Letterkunde. In haar studententijd maakt ze als zangeres deel uit van de close harmony-groep  Bogy Bogy.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Tooske Ragas
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Haar flair en podiumtalent blijven niet onopgemerkt. Ze krijgt diverse aanbiedingen uit de entertainmentwereld en laat zich om te beginnen als VJ inhuren door de muziekzender TMF die later de boeken ingaat als MTV. Hier is ze onder meer te zien als presentator van Morning Call en Totally Tooske. Het is het begin van een lange reeks prestigieuze presentatieopdrachten in binnen- en buitenland.

Ervaren presentator gezocht? Tooske Ragas maakt het verschil

Ze breekt door bij het grote publiek met het succesprogramma Idols, uitgezonden door RTL 4. In 2003 maakt ze indruk in de musical Drie Musketiers en in 2004 bewijst ze haar kunnen als gastvrouw van het gala rond de John Kraaykamp Musical Awards, een mega-livespektakel. In 2004 stapt ze over van RTL naar de AVRO, waar ze zich als presentator specialiseert in grotere live shows. In 2006 laat ze zich inhuren door SBS 6. Voor deze zender presenteert ze onder meer Het Beste Idee van Nederland en De Ultieme Woondroom. Ook bij Duitse tv-zenders is ze populair.

Naast haar werk voor de tv, zet Tooske haar talenten als spreker, presentator en dagvoorzitter in voor zakelijke bijeenkomsten. Ook u kunt haar inhuren om waarde toe te voegen aan uw congres, seminar, workshop of personeelsfeest. Bedrijven boeken Tooske om haar luchtige presentatiestijl, haar uitstraling en professionaliteit, en het gemak waarmee ze met het publiek communiceert, ongeacht het niveau.

Het grote publiek leerde Tooske Ragas (1974) kennen als presentatrice van Idols. Na populaire programma’s gepresenteerd te hebben bij SBS, is Tooske een aantal jaar een van de vaste gezichten van de EO geweest. In 2018 ging Tooske op wereldreis met haar gezin, om te kijken hoe Nederlandse gezinnen leven over de hele wereld. Tooske is een vast gezicht in de Nickelodeon series De Ludwigs en Hunterstreet. In september 2019 heeft Tooske haar eigen kookboek Appeltje, eitje uitgebracht waarin bewezen succesrecepten centraal staan. Het boek vormt een samenstelling van succes recepten die bij gezinnen vrijwel elke week op tafel komen te staan. Voor haar boek heeft ze de Food Blog Award gewonnen voor het beste kookboek van 2019. Tevens was Tooske in 2019 te zien als danseres in Dancing with the Stars (RTL). In 2020 was Tooske te zien als presentatrice bij Koffietijd en de 5 uur Show. Afgelopen jaar was ze presentatrice van het programma K2 zoekt K3, Dansmarathon en heeft ze deelgenomen aan The Passion en inmiddels is Tooske bij SBS6 het vaste gezicht van Shownieuws.

Tooske Ragas inhuren, wat kost dat?

De kosten die verbonden zijn aan het inhuren van een ervaren professional als Tooske Ragas hangt van veel factoren af. Denk aan de duur en omvang van uw congres of seminar, de taken waarvoor u haar wil inhuren – als spreker, presentator, dagvoorzitter of gastvrouw – en de eventuele voorbereidings- en reistijd. Deel uw wensen met ons Quality Bookings team en u krijgt een offerte op maat. Met de garantie dat u bij ons de beste prijs betaalt. Wij kunnen Tooske rechtstreeks tegen heldere voorwaarden voor u boeken.

Meer informatie & boekingen

Tooske Ragas inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Tooske Ragas
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers