Zangeres en presentatrice Tooske Ragas-Breugem, afgestudeerd in de Engelse taal en letterkunde en ooit begonnen als VJ, presenteert zowel in Duitsland als Nederland met flair en routine grote gala’s en populaire talentjachten. Haar (talen-)kennis en ervaring zet zij ook graag in bij evenementen in het land.

Totally Tooske
Na het behalen van haar gymnasiumdiploma reist Tooske Ragas (geboren Breugem) een jaar de wereld over met het internationale theaterprogramma Up With People. Terug in Nederland studeert zij Engelse Taal- en Letterkunde aan de Universiteit van Utrecht. In haar studententijd maakt Tooske deel uit van de close harmony- formatie Bogy Bogy, een creatie van Bolland & Bolland. Na haar doctoraal examen gaat zij aan de slag als VJ bij muziekzender TMF, later MTV. Hier is zij onder meer te zien in programma’s als Morning Call en Totally Tooske. Na een kort verblijf in New York (USA), presenteert zij in Nederland het succesprogramma Idols op RTL 4 en Yorin.

Gala
In 2003 maakt Tooske Ragas haar musicaldebuut in de voorstelling Drie Musketiers. Vervolgens treedt zij in 2004 op als gastvrouw tijdens de live-uitzending van het gala rond de John Kraaykamp Musical Awards. Ook werkt zij mee aan de theatershow Musicals in Ahoy. In het najaar van 2004 maakt Tooske de overstap van RTL naar de AVRO. Voor de AVRO presenteert zij onder meer de programma’s Ticket en Help, ik word vader, het TeleVizier-ring Gala 2004 en andere grote liveshows. Ook is zij te zien in de speelfilm 06/05 onder regie van Theo van Gogh. Verder presenteert zij voor RTL in Duitsland de Duitse versie van Idols, Deutschland sucht den Superstar. In 2006 stapt Tooske van de AVRO over naar SBS 6. Voor die zender presenteert zij vervolgens programma’s als Je Wordt Bedankt!,  Het Beste Idee van Nederland, De Nieuwe Uri Geller, Wie Ben Ik?, Gered, Huizenjacht en De Ultieme Woondroom.

Wilt u Tooske Ragas boeken als dagvoorzitter,debatleider? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Tooske Ragas spreekt graag over:

Tooske Ragas boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Tooske Ragas. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21