20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Tommy Wieringa

Tommy Wieringa als spreker boeken

Tommy Wieringa, een naam die synoniem staat voor literaire diepgang en culturele verrijking, is een uitmuntende keuze voor je volgende evenement. Bekend om zijn scherpe pen en diepzinnige inzichten, biedt Wieringa als gastspreker een onvergetelijke ervaring. Hij belicht actuele thema’s met een unieke mix van literaire kennis en maatschappelijke betrokkenheid. Of het nu gaat over zijn boeken, zoals ‘Joe Speedboot’ en ‘Dit zijn de namen’, of bredere culturele en sociale kwesties, Tommy Wieringa weet altijd te boeien en te inspireren.

Tommy Wieringa

Schrijver

Tommy Wieringa als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Tommy Wieringa een bijzondere dimensie naar je evenement. Met zijn rijke ervaring in de literaire wereld en zijn vermogen om complexe onderwerpen op een toegankelijke manier te presenteren, is hij de ideale persoon om gesprekken en discussies te leiden. Zijn expertise strekt zich uit van literatuur en cultuur tot maatschappelijke en ethische vraagstukken, waardoor hij een breed scala aan thema’s kan behandelen. Tommy’s vermogen om diepgravend en toch begrijpelijk te spreken, maakt hem een gewilde dagvoorzitter voor diverse bijeenkomsten.

Over literatuur en maatschappij

Tommy Wieringa staat bekend om zijn diepgaande kennis van literatuur en de invloed ervan op de maatschappij. Hij verkent hoe literatuur de spiegel van de samenleving kan zijn en biedt een frisse kijk op actuele sociale en culturele thema’s. Zijn lezingen omvatten een scala aan onderwerpen, van de rol van fictie in het begrijpen van de wereld tot de impact van culturele veranderingen op het schrijverschap. Wieringa daagt zijn publiek uit om verder te denken dan het alledaagse en biedt nieuwe perspectieven op de wereld om ons heen.

Tommy Wieringa inhuren voor een lezing

Het boeken van Tommy Wieringa voor een lezing is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring. Het proces begint met een eenvoudige aanvraag bij Quality Bookings, waarbij je je voorkeuren en details van het evenement doorgeeft. Ons team neemt vervolgens snel contact op om de details te bespreken en een offerte op maat te maken. Met onze all-inclusive tarieven en uitgebreide support ben je verzekerd van een zorgeloze ervaring. We begeleiden je stap voor stap door het proces, van de eerste aanvraag tot aan de dag van de lezing, zodat je met vertrouwen en zonder zorgen kunt uitkijken naar een inspirerende bijeenkomst.

Biografie van Tommy Wieringa

Tommy Wieringa, geboren op 20 mei 1967 in Goor, is een van de meest vooraanstaande Nederlandse schrijvers van zijn generatie. Hij groeide op in een artistiek gezin, wat de basis legde voor zijn rijke literaire carrière. Na zijn studie geschiedenis aan de Universiteit van Groningen en de studie aan de Kunstacademie, brak Wieringa door met zijn roman ‘Joe Speedboot’ (2005), een boek dat hem landelijke bekendheid gaf en lovende kritieken ontving.

Wieringa’s schrijfstijl kenmerkt zich door een combinatie van scherpe observaties, diepzinnige overpeinzingen en een vloeiende narratieve stijl. Zijn werken verkennen vaak de thema’s van identiteit, migratie en het menselijk bestaan, waarmee hij zowel het hart als het intellect van zijn lezers raakt. Naast ‘Joe Speedboot’, heeft hij ook succes geboekt met titels zoals ‘Dit zijn de namen’ (2012) en ‘De heilige Rita’ (2017), die beiden grote literaire prijzen in de wacht sleepten.

Naast zijn romans, is Wieringa ook actief als columnist en essayist. Zijn columns, vaak gepubliceerd in nationale kranten, getuigen van zijn scherpe blik op maatschappelijke kwesties en zijn vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek. Zijn essays, waarin hij dieper ingaat op literaire en culturele thema’s, worden gekenmerkt door een diep inzicht en een unieke kijk op de wereld.

Tommy Wieringa’s bijdragen aan de literatuur en cultuur hebben hem een prominente plaats gegeven in de hedendaagse Nederlandse letteren. Zijn werken zijn niet alleen in Nederland, maar ook internationaal geprezen, wat zijn status als een invloedrijke stem in de literaire wereld bevestigt.

Als spreker brengt Wieringa zijn rijke ervaring en diepgaande kennis naar evenementen, waardoor hij een onvergetelijke indruk achterlaat bij zijn publiek. Zijn vermogen om literatuur en maatschappelijke kwesties met elkaar te verbinden, maakt hem een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een spreker die zowel inspireert als informeert. Met Tommy Wieringa haal je een stukje literaire excellentie in huis, een ervaring die je publiek niet snel zal vergeten.

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Tommy Wieringa

Schrijf een review

Video met Tommy Wieringa

Meer informatie & boekingen

Tommy Wieringa inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Tommy Wieringa
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers