20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Tom Sligting

Tom Sligting als spreker boeken

Stand-up comedian Tom Sligting staat garant voor snelle, gevatte, altijd actuele optredens op maat.

Stand-up
Na een studie commerciële economie is Tom Sligting werkzaam in het bedrijfsleven, onder andere als trainer van marketing concepten. Na een aantal jaren gooit hij het roer echter om en wordt hij van de ene op de andere dag stand-up comedian. Sindsdien heeft hij met veel succes honderden shows door het hele land gegeven. Mede door zijn achtergrond treedt hij veel op voor bedrijven en instellingen.

Tom Sligting

Maatwerk comedian

Maatwerkshow

Met 28 jaar ervaring en meer dan 4500 shows is Tom de specialist op dit gebied. Een maatwerk comedy show is de perfecte show om een event mee af te sluiten. Hij noemt zich niet voor niets ‘De Closer” en hij weet als geen ander elk event af te sluiten met veel energie en humor.  Bij een boeking wordt een online meeting een week voor het event gepland. Hier wordt alles doorgenomen, dit is de basis content voor de show. Meestal volgt er daarna nog mailcontact met verdere informatie. Tom gaat dan in twee tot drie dagen een comedy show schrijven. Als buitenstaander kan Tom zaken benoemen die anderen laten liggen, maar dan met humor. Een sterk wapen om eenheid en energie te krijgen in uw team of organisatie. Bij een Wrap-up maatwerk show is Tom het gehele event aanwezig en zodat de content van uw sprekers in de afsluitende act worden verwerkt.

Tijdsduur: 20 – 25 minuten

Keynote Speech

Een bijzondere speech over ons aanpassingsvermogen? Kunnen we dat meten en verbeteren? Deze speech, in het Nederlands en Engels, laat zien dat we ons aanpassingsvermogen kunnen meten. Hierdoor is het ook mogelijk om je soft skills te verbeteren. Als Tom een Keynote Speech geeft, dan merk je meteen dat hij al meer dan 28 jaar op het podium staat. Met veel humor, interactie en een goed verhaal opent hij de ogen van uw gasten. Volgens vele onderzoeken is je aanpassingsvermogen een van de belangrijkste soft skills om vandaag de dag elke dag scherp te zijn. Dan is het genieten dat Tom daar een schitterende speech over heeft gemaakt.

Tijdsduur: 30 – 50 minuten

Company Roast

De hit van 2023. Als alle plannen en goede voornemens klaarliggen is het tijd dat we elkaar de waarheid vertellen. Meteen maar een disclaimer. De meeste mensen kennen de Roast van de televisie, waarbij het soms best beschamend is wat er gezegd wordt. Tom heeft één belofte: degene die geroast wordt moet er zelf het hardst om lachen. Dat is het uitgangspunt. Aan de andere kant moet uw organisatie een open cultuur hebben, niet te veel verborgen agenda’s. Naar aanleiding van een voorgesprek wordt het kader vastgesteld. U ben dan verzekerd van een bijzonder event waar nog lang over wordt na gepraat.

Tijdsduur: 20 – 30 minuten

Maatwerk Quiz

Als u denkt dat hebben we al gedaan tijdens corona, dan heeft u de quiz van Tom nog nooit gezien. Dat is geen Cahoot opsomming of saai de vraag lezen op een scherm. Een quiz bij Tom, live of online, voelt alsof u uw eigen tv-show heeft. Met een quizmaster waar de energie van af spat.  Met veel humor worden de vragen met schitterende afbeeldingen gepresenteerd. De gasten spelen de quiz op hun mobiele telefoon. Na elke vraag volgt het scoreboord, waardoor het vanaf de eerste tot de laatste vraag spannend is.  Het is daarna ook mogelijk om live op stellingen te reageren, gezamenlijk te brainstormen of bijvoorbeeld te stemmen. Alles is mogelijk, dus vraag snel en online kennismakingsgesprek aan.

Tijdsduur: 30 – 50 minuten

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000

Reviews over Tom Sligting

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Tom Sligting inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Tom Sligting
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers