Stand-up comedian Tom Sligting staat garant voor snelle, gevatte, altijd actuele optredens op maat.

Stand-up
Na een studie commerciële economie is Tom Sligting werkzaam in het bedrijfsleven, onder andere als trainer van marketing concepten. Na een aantal jaren gooit hij het roer echter om en wordt hij van de ene op de andere dag stand-up comedian. Sindsdien heeft hij met veel succes honderden shows door het hele land gegeven. Mede door zijn achtergrond treedt hij veel op voor bedrijven en instellingen.

Spetterend
De maatopdrachten van organisatoren van evenementen en bijeenkomsten resulteren steevast in een spetterend optreden van Tom Sligting. Hij komt altijd uit de hoek met observaties over zaken en gebeurtenissen die op dat moment actueel zijn. Met zijn aparte kijk op alledaagse dingen schetst hij een herkenbaar maar ook een hilarisch beeld. Door zijn ruime ervaring met het optreden voor bedrijven en instellingen kan Sligting tevens adviezen geven om uw bijeenkomst een bijzonder tintje te verlenen.

Tom Sligting spreekt graag over:

Tom Sligting boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Tom Sligting. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21