Tjerk Bogtstra, de oud-tennisspeler en voormalig captain van het Nederlandse Davis Cup-team kunt u boeken bij Quality Bookings als spreker of als coach. Hij is na zijn tenniscarrière, waar hij bijvoorbeeld coach is geweest van Jan Siemerink, Raemon Sluiter en Richard Krajicek, aan de slag gegaan als personal coach bij SC Heerenveen.

Werken als team
Met zijn jarenlange ervaring in de sport weet Tjerk Bogtstra als geen ander wat het is om een team te smeden. Net als bij sporters weet hij mensen uit het bedrijfsleven te motiveren om er honderd procent voor te gaan. In een begeleidende, coachende en trainende sfeer kan hij hierover vertellen. Onder zijn leiding groeiden Jan Siemerink en Richard Krajicek uit van nationale talenten tot mondiale topspelers. In 2010 startte Tjerk samen met oud-tennisser Tom Kempers een tennisacademy voor jonge tennissers met talent in Doorn. Hij weet wat het is om je nek uit te steken en te durven.

Teambuilding, motivatie en communicatie
Tjerk is gefascineerd door mensen. Hij is geïnteresseerd in mensen, waarom ze handelen zoals ze handelen. Hij gaat met mensen in gesprek, geeft ze aandacht en luistert.  In topsport en het bedrijfsleven moet men gaan voor een doel en echt iets willen bereiken. Plezier hebben daarbij vindt Tjerk belangrijk. Als spreker weet Tjerk Bogtstra de zaal te boeien met verhalen over teambuilding, motivatie en communicatie. Hij vertelt niet alleen over individuele prestaties, maar juist over situaties waar een team optimaal uit de verf komt.

Tjerk Bogtstra spreekt graag over:

Tjerk Bogtstra boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Tjerk Bogtstra. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21