Info & boekingen
Spreker Tim Douwsma - Presentator

Tim Douwsma als spreker boeken

Tim Douwsma wordt op 4 november 1987 geboren in Drachten. Hij groeit op tot een multi-getalenteerde jongeman. Sportief, creatief én muzikaal. Na de middelbare school kiest Tim voor de sportopleiding het CIOS, waarnaast hij modellenwerk doet. Zijn passie en liefde voor zingen, presenteren en acteren blijft en al snel staakt hij zijn studie aan het CIOS om zich volledig te richten op zijn zang-, presenteer- en acteer carrière.

 

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Te boeken als
 • Snel contact met Tim Douwsma
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

In 2007 verwerft Tim nationale bekendheid door zijn deelname aan het SBS6 programma So You Wanna Be A Popstar. Het luidt de start in van zijn muzikale carrière. Eind 2007 scoort Tim hoge ogen met zijn debuutsingle Wil Je Bij Me Blijven Slapen. In 2009 debuteert Tim op het witte doek in de film De Hel Van ’63, waarna zijn carrière een vlucht neemt. Hij brengt een aantal succesvolle singles uit (waaronder de hit Één Zomeravond Met Jou met Monique Smit), tourt door Nederland en België en neemt in 2012 deel aan het Nationaal Songfestival. Daarnaast ontwikkelt hij zijn talent voor presenteren en host hij diverse tv programma’s op Zapp en voor AVROTROS

In 2014 wordt Tim de nieuwe presentator van AVRO Junior Dance en is hij frontman van een aantal grote liveshows. Als Tim in 2014 namens Nederland de punten verdeelt in de finale van het Eurovisie Songfestival verovert hij met zijn verschijning heel Europa. Het brengt een grote golf aan publiciteit teweeg. Tim is populair en staat ineens bekend als The Dutch Hot Guy! In oktober 2015 wordt Tim door Televizier uitgeroepen tot beste jeugdpresentator.

In 2016 tekent Tim een contract met AVROTROS en presenteert hij daar de CupCakeCup en New Musical Star. Tot en met april 2016 speelt Tim naast Vajén van den Bosch in de hitmusical Grease. In de hoofdrol van Danny Zuko acteert, zingt en danst Tim in de vele theaters van Nederland. Datzelfde seizoen is Tim te zien in het populaire tv-programma Expeditie Robinson. Tevens presenteert Tim samen met Nicolette van Dam het programma The Next Boy/Girlband bij SBS6 en acteert hij in de televisieserie Nieuwe Tijden op RTL4 en Videoland.

In 2017 laat Tim op muzikaal gebied weer van zich horen met de singles Dat Ding Met Jou en Het Gevoel, een duet met zanger Henk Dissel. Tevens is hij te zien in de spannende film SPAAK en speelt hij een gastrol in de K3-film Love Cruise. In 2018 komt Tim met ode aan zíjn provincie Friesland, in de vorm van de single Fryslân. Tim scoort er een bescheiden hit mee en vooral in Friesland wordt het nummer gezien als een tweede volkslied.

2019 wordt een bijzonder jaar voor Tim: in het najaar wordt zijn zoontje Dez geboren! Maar ook op werkgebied is het een druk jaar. Tim schopt het tot de finale in het populaire RTL4 programma The Masked Singer, is teamcaptain naast Britt Dekker in het kinderprogramma Britt’s Beestenbende, brengt de hitsingles Jij Gaat Met Me Mee en Someone You Loved (uit The Masked Singer) uit, schrijft kinderboek Tim Er Tussenin, over wat er gebeurt als je ouders scheiden, en heeft een rol in The Christmas Show, waarmee hij 5x in een uitverkochte ZiggoDome staat.

Rond de jaarwisseling presenteert hij Het Muziekfeest Van Het Jaar en Het Grote Songfestivalfeest, beide in ZiggoDome.

Meer informatie & boekingen

Tim Douwsma inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Joyce Distelblom
 • Snel contact met Tim Douwsma
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers