20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Tijl Beckand - TV-presentator en comedian

Tijl Beckand als spreker boeken

Tijl Beckand, bekend van zijn veelzijdige carrière in de Nederlandse televisiewereld, staat nu ook klaar om uw evenement te verrijken met zijn unieke inzichten en ervaringen. Als spreker brengt Beckand niet alleen humor en entertainment, maar ook een diepe kennis van media en cultuur, gecombineerd met een inspirerende kijk op het leven en succes. Deze pagina geeft u een diepgaand overzicht van wat Tijl Beckand te bieden heeft en waarom hij de perfecte keuze is voor uw volgende evenement.

Tijl Beckand

TV-presentator en comedian

Over improvisatie en entertainment

Tijl Beckand is niet alleen een bekend gezicht op de Nederlandse televisie, maar ook een expert op het gebied van improvisatie en entertainment. Zijn vermogen om snel te denken en te reageren maakt hem een ideale spreker voor evenementen die creativiteit en spontaniteit vereisen. Beckand behandelt onderwerpen als de kracht van improvisatie in het bedrijfsleven, de kunst van entertainment en het belang van creativiteit en innovatie. Door zijn jarenlange ervaring in de entertainmentwereld, biedt hij een uniek inzicht in hoe deze principes toegepast kunnen worden in diverse professionele situaties.

Tijl Beckand inhuren voor een lezing

Het boeken van Tijl Beckand voor uw evenement is een eenvoudig en gestroomlijnd proces. Met de ondersteuning van Quality Bookings, profiteert u van 20 jaar expertise, all-inclusive tarieven, en snelle offerte-service. Wij begrijpen dat elke evenement uniek is en werken samen met u om ervoor te zorgen dat de lezing van Beckand naadloos aansluit op uw specifieke behoeften en doelstellingen.

Biografie van Tijl Beckand

Tijl Beckand, een geboren en getogen Hagenaar, maakte zijn eerste grote stappen in de entertainmentwereld met zijn verhuizing naar Amsterdam in 2005. Zijn carrière nam een vlucht door zijn rol in het BNN-improvisatieprogramma ‘De Lama’s’, waar hij zich onderscheidde als een van de vaste komieken. Deze rol vestigde Beckand als een prominente figuur in de Nederlandse televisie- en entertainmentindustrie.

+ lees meer

Zijn werk bij ‘De Lama’s’ was slechts het begin van een reeks succesvolle ondernemingen. Beckand bleek niet alleen een getalenteerd komiek, maar ook een veelzijdige presentator en producent. Hij was betrokken bij diverse projecten, waaronder zijn eigen productiebedrijf Night of Comedy, en een reeks populaire televisieprogramma’s zoals ‘Het Perfecte Plaatje’, ‘De Verraders’ en diverse shows over klassieke muziek bij AVRO en AVROTROS.

In de loop der jaren heeft Beckand een indrukwekkend repertoire opgebouwd. Van zijn vaste rol in ‘De Lama’s’, die in 2006 de Gouden Televizier-Ring won, tot zijn deelname aan en productie van diverse andere televisieprogramma’s en evenementen. Zijn creativiteit en veelzijdigheid maken hem tot een unieke en gewilde spreker.

Beckand’s achtergrond in improvisatie en entertainment, gecombineerd met zijn ervaring als presentator en producent, geeft hem een unieke invalshoek op onderwerpen als creativiteit in het bedrijfsleven, de kracht van communicatie en het belang van innovatie en aanpassingsvermogen. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook boeiend en vermakelijk, waardoor hij een ideale keuze is voor diverse soorten evenementen.

Het boeken van Tijl Beckand als spreker voor uw evenement betekent een garantie voor een ervaring die zowel inspirerend als vermakelijk is. Zijn vermogen om het publiek te betrekken en te boeien met zijn unieke mix van humor, inzicht en ervaring maakt hem een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een spreker die een blijvende indruk achterlaat.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Onderwerpen
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Tijl Beckand
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Tijl Beckand

Artikelen over Tijl Beckand

Meer informatie & boekingen

Tijl Beckand inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Tijl Beckand
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers