De voormalig wielrenner en later directeur van de Rabowielerploeg is te boeken als spreker, dagvoorzitter en coach. Zijn ervaring om tot het uiterste te gaan in het wielrennen en zijn ervaring als ploegleider maken hem tot een ervaren man die over motivatie, communicatie en sport veel weet te vertellen.

Winnen, maar niet tegen elke prijs
Theo de Rooij was beroepswielrenner van 1980 tot 1990. Eerst reed hij voor Belgische ploegen en de laatste acht jaar voor de ploeg van Peter Post. Hij haalde meerdere etappezeges, o.a. in de Ronde van Zwitserland, de Ronde van Duitsland en de Ronde van Nederland. Hij reed acht keer in de Ronde van Frankrijk. Hij stond bekend om zijn tactische manier van rijden. Na zijn carrière als wielrenner werd hij ploegleider bij Peter Post en later bij Jan Raas, waar hij in 2003 algemeen directeur werd. Hij hield zich o.a. bezig met het aantrekken van nieuwe renners. In 2007 heeft Theo de Rooij zich teruggetrokken als manager van de Raboploeg.

Van wielrenner tot schrijver
De biografie van Theo de Rooij presenteerde hij op 30 maart 2009. Het eerste exemplaar bood hij Peter Post aan. Theo is te omschrijven als gedreven, loyaal, gedisciplineerd, maar ook oprecht, integer, verantwoordelijk en betrokken. De onderwerpen waar hij mee te maken heeft gehad in zijn carrière kan hij op een bevlogen manier voorbij laten komen, gelardeerd met zijn eigen ervaringen. Boek Theo de Rooij als spreker over communicatie, motivatie en sport. Meer weten over deze sportieve man? Neem dan contact op met Quality Bookings.

Theo de Rooij spreekt graag over:

Theo de Rooij boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Theo de Rooij. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21