Model, actrice en zangeres Tatjana Šimić is een begrip. Posters en kalenders met vaak weinig verhullende afbeeldingen van haar hebben menige jongenskamer opgefleurd. Maar zij heeft meer in haar mars en vooral de laatste jaren legt zij sterker de nadruk op haar serieuze, zakelijke kant.

Flodder
Tatjana Šimić is in 1963 geboren in het Kroatische Zagreb, maar woont sinds 1979 in Nederland. Regisseur Dick Maas geeft haar in 1986 de rol van dochter Kees in de succesfilm Flodder. Hierin maakt de rondborstige blondine een verpletterende indruk, vooral op de mannelijke bioscoopbezoekers. Er volgen nog twee Flodder-films en een langlopende (en vaak herhaalde) televisieserie, waarin Tatjana steeds een prominente rol vervult.

Calendar Girl
Tatjana streeft ook een muzikale carrière na en brengt in 1987 haar eerste single uit. De tweede single (Chica Cubana) wordt een regelrechte hit. Hierna brengt ze nog een aantal min of meer succesvolle platen uit, waarmee ze ook over de grens enkele hits scoort, maar haar core business wordt toch het – meestal schaars gekleed –poseren. Haar Tatjana-kalenders gaan als zoete broodjes over de toonbank en zij prijkt keer op keer op de cover van Playboy. Tatjana heeft meer kwaliteiten en die komen nadat in 2003 de laatste kalender is verschenen, steeds duidelijker naar voren. Zij schittert in Dancing with the stars en Ranking the stars, en in 2006 publiceert zij Tatjana’s Studentenkookboek. In 2009 en 2010 maakt Tatjana deel uit van de vakjury van het Nationaal Songfestival. En in 2011 is zij met Patty Brard en Patricia Paay  te bewonderen in het programma Diva’s draaien door. Bovendien gaat zij op zoek naar een man voor het leven in Wie kiest Tatjana?

Alle gages van bekende televisiepersoonlijkheden worden op aanvraag en uitsluitend op offertebasis verstrekt. Voor informatie over beschikbaarheid en boekingen kunt u contact opnemen met ons artiestenbureau.

Tatjana Simic spreekt graag over:

Tatjana Simic boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Tatjana Simic. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21